contest! nak perfume lancome free tak?


click banner for detail!

okeh syarat kena wat review kan? actually nih yg CP nak cuba elakkan, tak suka review blog org sebab CP nih krik jaat sgt.. takut ada yg terguris hati pulak..
tp utk cukupkan syarat.. kena review jugak..:D


*blog poyoness best sebab
ada header  yang ensem boiii gituuu~~( yg nih isi tersurat serta tersirat..hikhikhik)

pastu part review lak..
blog nampak puteh sgt.. macam takde SOUL.. ceh..haha

pastu kalau boleh blog archieve tuh kasik scroll supaya nampak lebih kemas.. macam tuh jugak ngan bloglist awak tuh..:)

Top Entri pulak, bagi kurang sket jumlah dier supaya tak lah panjang sangat berderet deret sampai ke bawah.. * ayat jaat..hihi

Tu jer arr yg saya bole nampak kat blog awak..:) yg lain2 memang dah MANTAP lah..:)

Sekian, terima kasih!

maaf kalau lebih2..:) jgn marah k..:D

Harap bole dapt hadiah tuuu.. hahaha:D

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

2 CP's Bestfriend(s):

khairul akmal azman said...

tq join..
komen yg agak jujur..

Cik Purple said...

@khairul akmal azman

welkem.:) hihi..hrp awk x ambek ati..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...