Aku Sunyi Tanpa Kamu..

Tetiba rasa sedih lak.. Terkenang kat pacik aku tuh~~ Apa la dia wat sekarang nie yea~~
Hmm.. Actually aku terasa bha sama pacik aku nih.. Dia nih tak habes habes mau marah aku jea~~
dia pikir aku tiada perasaan ka macam pompuan lain?? Aku ada perasaan pacik..
Pacik, kalau ko baca entri nih, ko janganlah marah yea pacik.. Aku bukan nak malukan ko ka apa.. tapi pacik, aku rindu ko bha~~ rindu sangat!
Kan dulu aku penah tekad mo lupakan ko pacik, tapi tengok lah, mana dapat aku kasik lupa ko pacik, tetap jugak aku kontek ko kan pacik..
Pacik!! Walau berapa tahun sekalipun ko ambil masa tuk sayang aku, aku sanggup tunggu pacik!! biar berapa juta maki hamun ko untuk aku, aku tak kesah pacik!!
Tapi, tolong la,jaga hati aku untuk kali nih saja~~
Dah bertahun tahun aku mengalah ngan ko pacik~~
Jangan biarkan semua ni sia sia pacik!!
 ******
okeh, citer sal pacik tamat!

sebelum tuh wa nak tayang pix comel loteh wa~~ hahaha!!



skang pasal mereka mereka yang nak sign up blogger tapi mintak wa tolong sign up.. ek eleeee~~ sign up tu macam isik borang hospital jea.. pehal nak mintak wa tolong buat.. dirik la atas kaki sndiri oiiii!! hadook.. bak kata pepatah, 'ndak bekarih, ndak belurih' maksudnya, "ko tak usaha, habok pun ko tak dapat oke!"

PERHATIAN! kalau wa yg tolong wat semua dari mula.. so korang makan free2 jea??
aik.. kalo jelez pon~~usaha der.. usaha.. 
tp klu lu bayar wa.. oke.. tadak masalah..haha~~ wa sanggup.. bole bli topup!:D
tp ini masalahnya, lu nak free free.. lu pikir apa?? wa cincai?? tolong sikit okeh..
BTW, stakat ini saya cuma IKHLAS membantu Saudara EZAD BACAT sahaja!
haha~~ so yang lain, dok gedik2 mintak sign up.. wa ntak maaf! lu buok la sendiri!!


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

3 CP's Bestfriend(s):

Amira Chan said...

Hahahaha, laki memang cmni kan..
suke wat perempuan tertunggu2.. :(

echaRierie said...

fuiyooo..
mlm2 kuar ayat jiwang r..
keke..
sepala pacik tue r ?

Cik Purple said...

@Amira Chan
tu arr~~ dorang x penah paam perasaan kite kan..T_T

@echaRierie
dalink.. bukan jiwang sbrg jiwang.. itu jiwang karatz tuh..hihi.. ada la tuh pacik..:D tia bole mo mention nma dia..kekeke~~:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...