Tinggal 3 Hari Jer Lagi! : Blog Yang Mana Masuk Bloglist VIP?

Assalamualaikum dan salam perpaduan



okesshhh~~ macam yg korang dah sedia maklum la kan, dah lebih kurang seminggu cp wuat SEGMEN BLOGLIST utk blog nih kan..
FYI, tinggal 3 hari jak lagi mau tutup, so kepada yg belum join, cepat cepat la join!

Kepada yang dah join masyeh manyak2 okeh.. ^__________~ Setakat nih dalam 60-70 orang kot yg join.. Tak sangka sangat.. hihi~~
InsyaAllah pasnih cp nak wuat contest lak! korang join yer~~

okeh2, mesti ramai yang tertanya tanya kan.. siapa la antara ramai ramai nih yg akan masuk VIP list cik Purple..

cp dah ada calon, tapi baru ada 3 orang jer, so cp tefikir la, nak bukak 2 lagi kekosongan tuk masuk dalam bloglist tuh.. siapa yg nak???
sila info ngan cp kat ruang komen entri nih okeh??
korang cuma perlu komen, " wa nak jadi VIP!!".. hihi~~ baru gempak sket ayat tuh.. haha.
tp terbuka kepada peserta sahaja yer.. kepada yg belum join, [KLIK DISINI]
2 yang terpantas akan disenaraikan dalam bloglist VIP..
tp kalau misalnya ada yg komen tuh cp dah calonkan, cp akan pilih org yg seterusnya.. faham tak?
Blog yang mana, cp tamau kasik tau sekarang..
korang sabar okeh.. tak lama lagi nih.. hikhikhik~~

BTW, korang boleh join skali BLOGLIST boss guwa, 
Genkcorner Bloglist available till 29 June 2011  [KLIK DISINI]




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

Syasya Acing Mitchy said...

saya nak jadi VIP sebab saya mmg layak!

haha xD eceh, ayat poyos saje.

Cik Purple said...

@Syasya Acing Mitchy
okeh syasya!!! masyeh..:D

Miss Xyz =) said...

wa nak jdi VIP bukan Very idiot Person tp Very Important Person sbb kenapa? sbb selama miss hidup x prnh lgi dpt gelaran tu.. kesian kn? hahahaha XD

Cik Purple said...

@Miss Xyz =)
wah~~~ fimally, miss xyz sudi gak jadik vip kan kN Kn~~ hikhikhik.. congrat guyz~~ nantikan senarai penuh bloglist nih okeh..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...