CENDERAHATI buat FOLLOWER 444 saya~~

 Assalamualalaikum.. senang hati takhari nih?? luangkan la masa utk undi CP.. kejap jer.. Ada hadiah menarik jugak taw..:) >TEKAN SINI< utk info selanjutnya~~:)

 Okeh, sebenarnya dalam kesibukan CP berblog nih kan, tak sangka yg follower dah mencapai angka 400 ++ .. TERIMA KASIH kepada semua follower CP.. CP sangat hargai.. mana yg CP tak jenguk lagi tuh, korang jerit jer kat shoutbox CP tuh, insyaAllah CP akan jenguk..:)

 Balik kepada topik asal, actually CP tak sempat nak bagi penghargaan buat follower yg ke 400 sebab CP tak jumpa.. tup tup buka blog dah mencapai angka 418 org.. so taget nak dapat yg 444, tapi masih jugak missed! hihihi..

tapi CP da kira tolak campur mengikut formula algebra + culculus lagi, akhirnya CP jumpa la follower ke 444..:) BLOG tersebut ialah... VaNiLLa SyNus

so CP dah sediakan banner.. sila2 la letak di sidebar anda kalau sudi..:)



TAHNIAH dan TERIMA KASIH CP ucapkan!:)
❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

7 CP's Bestfriend(s):

Cik Ezy said...

tahniah!

cik Ida said...

tahniah ye.. :)

meja kerja cam tong sampah tak bermakna hati aku pon cam sampah!

iLa VaNiLLa said...

ila?? wow !!! bangge kembg idung jap ! O.O

tq cik purple !!!

adib syazwan said...

wah!besnye..kalo macm 2 nak jadi follower ke 456 la..hahahaha

Cik Purple said...

@adib syazwan

hahaha~~ bole2..silakan..:D

Cik Purple said...

@iLa VaNiLLa

haha~~kembang jgn tak kembang!:D
shame2 dear..:D

Cik Purple said...

@Cik Ezy

@cik Ida

thanks huny2 ku sekalian..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...