Update: Hadiah utk Cik Purple GiveAway


Okeh, macam yg CP dah janjikan.. CP akan kasi tau korang hadiah dia sekarang..

sebenarnya CP beli hari tu benda nih sebab nampak macam comel sangat! 

lagipun dah lama niat nak buat contest actually.. tp masa buat segmen bloglist hari tuh pun CP pening nak urus, nak buat contest pulak??? boleh juling mata nak mengadili pix yg hebat hebat belaka! hihi

okeh.. tamau cakap manyak la! jom terjah hadiah yg bakal korang dapat!
/
/
/


LAPPY!

oh~~ tidak, tidak tidak.. ini cuma gimik semata2.. guwa tak akan kasi korang lappy LIVERPOOL guwa nih..haha.. sajer nak eksen oke..:D

okeh.. siyes..:)
/
/
/
/
/
/
/

MAGIC EGG!!

cp ader 2 kotak, so ader 2 PEMENANG oke..
kalau ramai yg join, nanti CP akan cari lg hadiah yg besh besh, CP akan tambah lg hadiahnya oke!
PEMENANG mungkin akan bertambah!!~~

PEMENANG akan dipilih menggunakan RANDOM.ORG

PEMENANG akan diumumkan selepas CP buat senarai penuh tuk peserta GA nih.. mungkin dalam masa 3 hari selepas tarikh tutup.. so, kena update slalu taw!:)

Kepada yg belom join lagi! KLIK DISINI utk join oke! :)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

emeera asnary said...

CP ! cumeyl sesgt teloq tu ! =)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wow!.. comel nya...

Cik Purple said...

@emeera asnary

haha~~ tu arr yg beli tuh!:)

Cik Purple said...

@☀ Izzaty Hedry☀

haha~ mmg cumil..! :D

tiefazatie said...

haha..comel..=)

amniey91 said...

wah..comey nya...cik Am nak la...hihi

MerLe said...

yang bleh tumbuh tu eyh..comey3`

Cik Purple said...

a'ah.. bce kotak dier tuh rasenye yg tu la kot..:D

adikacu said...

Salam kenal saya ahli baru mendaftar sebagai follower saudari.

menarik hadiah tu. nk join tapi tak kot nk tgk dulu cara game ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...