Contest Mata Menawan


click banner for detail!

tag:
Genkcorner
Echa Rierie

apa yang perlu kengkawan semua lakukan??...mudah ajer....


  • sila copy & paste banner blog Korea Lens di-sisi sidebar blog anda  
  • create your own banner at mybannermaker.com!
  • sila letakkan blog Korea Lens dalam bloglist anda
  • buat satu entry simple
  • sila upload 1 gambar..jika boleh,biar nampak jelas mata anda..
  • GAMBAR PENYERTAAN ANDA TIDAK SEMESTINYA MEMAKAI CONTACT LENS
  • lengkapkan ayat nih.."saya suka pakai contact lens kerana....."
  • tag 2 orang rakan anda
  • sila submit link url anda pada bahagian komen entry ini
  • ~ gambar anda tak semestinya memakain lens... ~
baiklah, gambar yg cik pertaruhkan! jeng jeng jeng!!!
/
/
/

taraaaa!! okeh.. tak pakai pape nih... original punya~~~ amacam?? menawan tak??
hahaha..
* saya nak menang!
"saya suka pakai contact lens kerana saya nak semua orang tengok mata saya yg menawan tu..~~biar nampak cute walaupun chubby, mata sy paling terbaek!! haha~~
haaa kalau pakai lens lagi bulat mcm girly doll kan kan kan..:D tolong kasik lens tuh ngan saya!!hahahaha~~"

contest ini bermula dari 17 June 2011 jam 8 pagi hingga 17 July 2011 jam 8 malam.... 











❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

3 CP's Bestfriend(s):

muz said...

Boleh pinjam mata tak, cantik sungguh lah... :)

Cik Purple said...

@muz

haha~~sile la..sile..pnjm bole, ambek jgn ek..:D

Nini D.. said...

Cik Purple...

buh 1 gmbr ajer k...pening sat g nk buh gmbr mana dlm list model :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...