HOT! Senarai Blogger Sombong !

mari mari.. datang sini cepat!!

haaaa~~ memang gempak la nih.. 

maksud sombong disini ialah, perasaan hebat sangat dan merendahkan blogger lain! gua memang SENGAL la ngan blogger yg mcm nih..

okeh.. bukan nak cari kontroversi ka, masalah ka.. tp ini hakikat..

selama cp berblog nih kan, macam macam ragam yg cp jumpa..

Ada yg baik sangat sampai jadik BFF walaupun tak pernah jumpa.. Contoh terdekat, Echa Rierie la.. hihihi~~ Malas mo mention ramai ramai, nanti ada yg merajuk namanya ndak di taip.. hihi..
mereka mereka nih selalu tegur menegur dan tak sombong walaupun ramai followers..

Ada pulak golongan suam suam kuku.. hehehe~~ dorang nih yg kadang kadang mesra, kadang kadang dingin semacam.. hehe~~ bila rajin, dia balas balik teguran kita, bila malas, dia buat dunno jer.. ataupun mana yg dia telajak menerjah, dia teruskan la terjahan dia tuh kan..
haaa.. contoh terdekat, CIK PURPLE la.. ahakz.. *berani mengaku itu kan org yg menang.. ehem2..=='

Ada pulak yg sombong bertempat, haaaa nie kira golongan retis retis kita nih la.. actually dorang bukan nak sombong cuma kalau tak sombong, takkan nak layan followers dia yg billion billion  juta juta tuh kan..

haaa.. yg last nih golongan SENGAL.. dah la sombong, tak bertempat pulak tuh! perasan HEBAT! follower baru juta juta ribu ribu dah tak nak tegur blogger newbie cam kita orang nih~~ huhu
kita tegur punya la baek, slalu jer up trafik kat blog dia, join segmen dia, komen dia memacam, tp dia? nak jeling blog kita pun tak hengen!

Nak pesan la kat orang macam nih, (haaa, memang lu la yg tengah baca nih..) *padahal org yg di maksudkan tuh, takkan penah jenguk blog cikai aku nih, ape lg follow, HAREEEMM!!!

janganlah sombong sangat, memang la awak tuh sedang meningkat popular, ribu ribu blogger yg kenal awak, tp pliz la.. Jgn anggap hebat sangat.. tak sehebat mana pun awak tuh.. lain la kalau awak tuh BEN ASHAARI ke, YUYU ZULAIKHA ke, CIK EPAL ke.. haaa.. yg nih sy tabik la.. tp stakat awk tuh, umo pun tua 2-3 bulan jer dari saya, dah la eksyen bagai.. 

saya memang mengutuk, tp mengutuk untuk memberikan secebis sinar kesedaran utk awak tuh.. asyik nak bekawan ngan org popular dan cun jer.. kita org yg cikai dan tak lawa serta tak fofular nih, disisihkan!
bukan nak jenguk pun..

esok esok, kalau yg fofular tuh tinggalkan awak, kte org yg cikai nih jela yg akan komen blog awak tuh taw!

hehe~~ gurau gurau je la.. takde pon nak senarai yer.. kang esok esok ader yg dendam, habes blog cp kena hack ker..T_T

SEKIAN, ribuan kemaafan dan terima kasih!

ehsan google

PEACE NO WAR! 

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

23 CP's Bestfriend(s):

Amira Chan said...

wohhh.. sabo2.. haha

echaRierie said...

wah2 CP siapa tue r..
ctau bha..hahaha..
ala, dia kwn dgn org yg glamer sbb mau tumpang glamer la tue..
biar ja la dia..
sombongnya tak kemana tue..

p/s : sa on9 ja nampak post HOT ni bha..hehe..Terima kasih mentioned nama gua dlm entri ni..hehehe ~
:)

Wyna Nubies said...

As Salam,

yg pasti bukan wyna..tol x..tol x..??
wahaha~

yana said...

hehehh....sabar cik purple...

MARIA LIZA said...

akak ada senarai blogger sombong tapi takleh appear kat blog la...

muz said...

cerita panas ne.... hehe

kalo kena hack oleh anon ndalah saya tahu tu...

Mish Apple said...

tak blas kunjungan kt shoutbox . bace entry. silent reader . (:

Afiqah Annuar said...

bt0l3..!
s0k0ng..
tawu la kite ni ta pndai na ber bl0gging kn tpi jgn la s0mb0ng sgt..

luahan hati~
hehhe..
mmg terbaek lah entri ni..!
=]

Cik Purple said...

@Amira Chan: haha~~ sebab sabo la sy tak mention nama org tuh dear..hihi

Cik Purple said...

@echaRierie: ko mau tau ka echa? nti sy bisik sma ko la..hihi.. tu la bha.. lma sudasy perhatikan dia tuh.. tp nih hari bru brni mo bt entri jaat gini..haha

Cik Purple said...

@Wyna Nubies: waalaikumsalam.. kompem bukan awkdear~~ hihi..:) dijamin 100%! :D

Cik Purple said...

@yana: thanks dear~~ sabo je la..hihi

Cik Purple said...

@MARIA LIZA haha~~ sape kak??meh arr share.. hihi..:D

Cik Purple said...

@muz:bro, kalau dia hack, naaa sy hack dia balik.. hahaha~~ * mcm la pndai hack nih..:D

Syarafi[skyforce331] said...

terbaek!!!...berdecuum

Cik Purple said...

@Mish Apple: hihi..:D

Cik Purple said...

@Afiqah Annuar: haaa~~ tu arr dear..:) mmg la kte nih freshie, tak taw pape.. tpjgnlah pndg sbelah mta kan...
hihi.. Masyeh dear!:)

Cik Purple said...

@Syarafi[skyforce331]: ye la tuh..hihi~~ :D

Cikgu Jiss said...

haha...plg terbaek!!

Cik Purple said...

@Cikgu Jiss: kalau camtuh, gimme five la kak! hihi

khairul akmal azman said...

suke entry ni sgt2!

CiK PurpLePinkyPuff said...

@khairul akmal azman: thanks kay encem! hikhikhik..;]

miss_joJi said...

Hehehe... retis la katakan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...