Update: Cik Purple Giveaway : Cek nombor BERTUAH anda!


>Double Entry: update on 25th June<

Okeh, korang kena ingat tau nombor korang nih, kalau boleh letak kat setiap sudut pandangan kamurang.. haha~~

okeh, cara mudah nak cek tekan ctrl + F serentak kemudian taip URL korang kat kotak yg muncul nanti tu yer..:)

*sape takde dalam list lg, sila letak url korang kat sini k..tp hanya utk mereka yg dah join sebelum nih..kepada yg BELUM join, kena klik link dibawah..

Haaa, kepada yg guling guling teringin nak join, GIVEAWAY nih masih berlansong sekarang sehingga 15 JULY 2011 okeh.. nak join >KLIK DISINI<

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

☀ Izzaty Hedry☀ said...

ada.. no 7 ..thnx dear..=)

amniey91 said...

erm..cik Am rasa cm join..tp xde lak url..alahai..lupa la..join ke x...huhu

yana said...

wah yana no 61 hehheeh...happy2...tak sabar tunggu

Yana Dluvers said...

thx CP !
yana number 36 :)

Yana Dluvers said...

ehh , 63

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...