Baru 2 kali buat WW, dah takleh upload gambar~~=..=

saya tak dapat upload gambar bila nak wat entri..tak tau naper...=,= BORINK~~~~~

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

17 CP's Bestfriend(s):

muz said...

try clear browser punya history dulu maybe ada cookies yang crash...

Nur Sulastri said...

samalah kita. huhu. tapi tgk blog lain okay je. kenapa eak :(

Cik Purple said...

@muz
dah awak...tp maseh sama g..:(

Cik Purple said...

@Nur Sulastri
ntahla dear~~T_T gambar kte lawa sgt kot??hahaha~~=..=

AnAk dEneSor said...

iera pong same xleh nk upload gambar..huhu

einz miszmessy said...

it is happen to me tooo....

muz said...

ada gangguan WORDLESS WEDNESDAY lah tu...hehe...

Cik Purple said...

@AnAk dEneSor

tu arr.. terbantut nawaitu CP nak menggedik dalam entri td..hahaha~~=..=

* mengarut jer bila stress..=_='

Cik Purple said...

@einz miszmessy

tu la... jom kte mogok reramai!! hihi

Cik Purple said...

@muz

haha..maybe ramai sgt yg uplod gambo tuk WW kan.. tu arr dia dh tak mo uplod g..:D

muz said...

tu pasal, sebab banyak amoi mo upload gambar, pasal tu dia kac jammed...hehe

Cik Purple said...

@muz

hahaha~~amoi lg tu dia bilang..hihi..tpksa la sbr mnunggu nih..layan fb dulu la..hihi

ashafanie said...

kasi rht lappy dlu kot..hihi

MerLe said...

sama la.. npe nth..huhu

Cik Rose Cute said...

Akak pun sama cp...huhhu

ArulchelseA said...

memang hari sedunia utk tk leh upload gmbar kot..payah la mcm ni..

echaRierie said...

ok sdh tue cp..blh upload pic sdh..
bha sa tag ko ni..
td sa letak d shoutbox mu keluar lain pula.. =.="

http://echa-love-to-win-bha.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-follower-bertuah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...