" IISSHHHKKK..!! CABUTAN BERTUAH DAPAT HEADER "

wooohooo~ kalau korang nak try naseb dapat header free meh arr join contest nih~~ 

Hadiah yang ditawarkan ialah 3 buah header dan 3 buah banner untuk blog anda.. Dengan itu, terdapat 6 hadiah yang akan ditawarkan..

best kan??hikhik..CP nak~~ Tp Incek Random tak penah nak kasik pluang kat CP..T_T
 harap2 kali ne dapat.. Amin^_^


korang nak join klik jer banner di atas yea!! good luck guyz!!^_~

Tarikh tutup penyertaan pada 19 Mei 2011 jam 6 petang dan pengumuman untuk pemenang nombor bertuah akan dibuat pada 20 Mei 2011 jam 10 malam. 


Tag:
Msredcheesecake
Lovesfafa


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

1 CP's Bestfriend(s):

genkconer said...

mo join segmen suka suki?
segmen aku cembru tengok blog dia?haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...