Kenapa Guna Nama Blog Tu? by Belog MTT


Klik banner utk Join:)

Cp jelez sebenarnya tengok header kat atas tuh.. comel sangat.. mcm tuan punya blog jugak bha~~

oke, antara faktor faktor yg mempengaruhi cp utk namakan belog cp LITTLEQUEENSTORY tuh sebab, 

nama nih yg cp fikir masa mula mula join blogger.. Pada asalnya, cp 

sign up blogger sebab

nak merepek dan mengarut je la.. sebab tuh ader 'story' tuh.. 

kononnya nak buat citer hati ke hati la..

tp mase tuh tak taw pape lg, so cp abaikan sampai la awal bulan 

april tuh bru cp stat blogging balek..

cp tak ubah nama tuh sebab cp memang suka kat gelaran QUEEN tuh.. 
tak kesah la queen ape pon.. haha! 

nak jadi queen betol2 tak dapat pulak kan.. paling paling pun bole jadik "queen control' jer.. hikhikhik..

tapi rasanya org lebih kenal blog nih sebagai " Cik Purple Punya Blog'.. Hihi~~

Nama Cik Purple tuh sebenarnya tecetus masa cp masih bersama sama Genkcorner dulu.. :)

sebenarnya cp nih pinkaholic tp oleh sebab dah ramai sgt cik pinky2 kat dunia belog, cp pilih cik purple 

sebab empunya blog Genkcorner kan meminati wana purple.. tak sangka pulak nama tuh bole lekat sampai 

hari nie.. :)

Wah, dah mengarut nie taw! hihi~~

itu jer! masyeh~~~ ^________^








❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

Miss Xyz =) said...

hahaha, klu suka jugak wrne Pink.. senang, nmekn Cik Pinple.. (gabungan Pink +Purple = Pinple) hahaha.. gurau je.. tgh boring ni..

Cik Purple said...

@Miss Xyz =)
hihi~~ betol jugak.. tp nti ade yg silap bce jadik PIMPLE pulak.. haha

Belog MTT said...

thanks join sayam ! :)

Cik Purple said...

@Belog MTT
wokeh! shame2!!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...