SEGMEN : PAHIT DAN MANIS MENJADI BLOGGER NEWBIE

::klik banner utk join::

Woookey... Assalamualaikum ya sahabatku sekalian~~ petang2 yg indah lg memberi sejuta ketenangan nih, alangkah seronok jikalau CP join segmen Penulis Senja sambil makan goreng pisang.. lalalalala~~
Segmen nih mudah dan sgt memahami CP..sob~~sob~~ CP kan newbie..
Kalo nak citer pengalaman pahit tuh.. sekarang pun alami kenangan pahit..
Kenangan pahit bila blog CP dtected malware(sejenis virus yg bleh mencederaparahkan lappy anda)

setelah dikesan...adelah kot url yg membawa bencana tesebut(dah memang salah CP kan..)
yg lg bawak bencana, CP dah sebal sampai klik jeaw kat proceed anyway..carik maut minah nih~~
memang pahit la masa nih sebab CP terpaksa membina semula blog nih.. bila dah temui jalan buntu, CP delete trus templete CP, delete suma yg ada.. so kena stat dari mula.. naseb baek la sahabat sy, Genkcorner byk memberi semangat.. ceewah... memang pahet nak telan.. 1 hari duk tatap lappy.. tp semangat blogger tuh tetap ada..T_T

Kenangan manis pulak yer...
CP penah menang la satu contest sis nih.. kalo tak silap contest Chanteq Berhijab.. Memang tak sangka la masa tu kan.. hihi.. best sgt bila tau CP menang... ^_^

Yang baaaaaaaanyak sangat tolong CP memang my luvvy2 pren la, Genkcorner.. kalo korang nak tau, Genk la yg banyak kasik tunjuk ajar CP, dorong CP tuk menapak di dunia blogger nih.. Kalau CP nak ntak tunjuk ajar memang Genk yg tolong CP.. kamsahamnida(tenkiu) genk..^^







❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

genkconer said...

wah genk kena puji..nak buat kenyataan balas ne..hehehe

Cik Purple said...

haha~~yola tuh..^^

ahmad said...

hiii takut anti virus tak cukup kuat

Cik Purple said...

ahmad: tu arrr.. dah la kita kai avira jeaw nih..memang carik nahas la kan..haha..

ahmad said...

pernah pakai norton anti virus setahun expired date dah la mahal
sekarang dah tukar lain pulak,,hahaha d

Cik Purple said...

ahmad: yea.. CP pun penah pakai norton..pun dah xpired..hikhik..jd donlod avira jea~~^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...