Korang.. Penah tak korang tak boleh Sign Out Blogger???

sesiapa yg boleh bantu saya, macam mana nak sign out dari blogger nih.. dah beribu kali aku klik sign out kat atas tuh.. dia kuar lak dashboard~~ camner aku nak bukak Genkcorner weh kalau blog nih tak ley sign out~~T_T
❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

echaRierie said...

aik..nda buli log out..
nda pula sa tau..
sa pula td siuk2 BW terus mau view blog sa balik kena ckp blog sa kena removed..adui mau ngis sa..sa tanya google trus tekan ntah apa baru buli view balik..
geramnya sa td..huhu..

Cik Purple said...

@echaRierie

cha, ada urang bilg, buang suma favorite ka ntah apa.. tp, sy ne plupa, klu sy buang tu bookmark.. mmg babai gamai la tuh.. teda lg sy mo ingat.. hahaha~~ nah, ko punya kes lg bhya~~pndai gaib suda tu blog ko.. mcm power rangers..haha

echaRierie said...

syg..sory r baru bkk blog td..line tlmpau lmbt ni mlm..kin panas..

ko refer ni tuto r..

1) http://nananitchiepie.blogspot.com/2011/01/tutor-add-background-to-blog-minima.html

2)
http://nananitchiepie.blogspot.com/2011/02/tutor-remove-header-border-minima.html

3) nah tengok cni yg berkenan..
http://nananitchiepie.blogspot.com/p/tutorials-new.html

hehe..nt tnya sa ok apa yg ko mau edit lg..tp lau sa lmbt rply phm2la r..

:)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

vespa naza

cuba ko tukar email ko...

gi dashboard -setting - permission- blog author-add author- masuk email baru kat situ lagi elok daftar gmail masuk kat dalam tu pastu invite..

pastu pi kat dashboard tukar email kat idit profile...

Cik Purple said...

@echaRierie

okeh..tenks cha..dpt sua..:D nti sy pigi blog ko lg yea..:]

Arif Azmi said...

Hmmm.. BTW.. Blog anda telah di-review.. ^^, http://akusukamembebel.blogspot.com/2011/05/segmen-review-lil-queens-story.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...