Giveaway from Moscow by Miszlullaby

klik banner di atas utk join


SYARAT-SYARAT:


1)Buat satu entry bertajuk " Giveaway from Moscow by Miszlullaby"[done]

2)Copy dan letakkan banner di atas dalam entry korang tu. Tak payah letak dekat sidebar. (klik je banner tu, jgn right klik coz ML disable kan right-click)[done]

3)Be my FOLLOWER.[done]

4)Masukkan link http://www.Miszlullaby.com dalam senarai bloglist korang.[loading89%]

5)Tag 5 orang rakan blogger and LET THEM KNOW.(err...janganla just tulis "saye tag sume orang dalam blog ni", coz nampak cam xde semangat je nak menang. hehe)

6)Kemudian, tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen di bawah.[loading98%]

Tag: 
Genkcorner
Msredcheesecake
Gadis Melayu
Mastura zakaria
zuneta
TARIKH TUTUP: MAYBE 30/8/2011 





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

2 CP's Bestfriend(s):

miszlullaby said...

Thanx darling.sorry susahkan cik purple =)

Cik Purple said...

takpe2 sis.. btw, sori sbab tak lgkap td..lupa nak tag..hihi..tp dah edit..n skg dlm proses nak gtaw dorg lak..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...