BlOgger Friends FOrever (BFF) by Cik Diana & Cik Mira

klik banner di atas utk join

:: Syarat-syarat cOntest ::

1. FOllOw blOg Cik Diana n Cik Mira.. 
(Kalau dh fOllOw blOg Cik Diana, fOllOw blOg Cik Mira plak. Vice versa)

2. Buat satu entry khas berserta link dan letak banner "BlOgger Friends FOrever (BFF)" dlm entry tersebut.


3. Jawab sOalan dibawah dan lengkapkan slogan :

a) Siapakah rakan blOgger yg kOrg knal rapat Or baik?Genkcorner, msredcheesecake

b) Nyatakan blOg sape yg kOrg suke masuk, sllu komen Or lepak?✍ Haha.. bab nie susah nak jawab sebab CP bkn jenis yg setia pd yg satu.. ceh~~
maksudnya CP akan komen sesaper jer yg CP nak.. kalo lepak, mmg ske lepak kat Genkcorner la kot sebab dia sememangnya sahabat yg mendorong CP utk menapak di dunia blogger ini.... CP jugak suka jenguk Msredcheescake sebab selalu tag blogger activity kat dia..selain tuh dia slalu jenguk blog CP ..Msred memang sahabat yg baik..^^ Pastu CP jugak suka jenguk sis Masturazakaria sebab sis nie suka join/buat contest, segmen ataupun GA.. Selain tuh cik adek manis Yana sebab banyak tutorial yg berguna kepada CP.. 
terima kaseh sahabat2 ku...saranghaeyo..(✿◠‿◠)

c) Lengkapkan slogan.. "Saya layak bergelar seOrang "BlOgger Friends FOrever (BFF)" kerana ................................................ 

saya bukan hanya memiliki satu Blogger Friends Forever(BFF). Semua warga yg terlibat dalam blog ini adalah sahabat saya.. saya bukan jenis memilih rakan blogger kerana saya akan follow semua blog yg sy lawati.. tak kisah sama ada saya akan di follow semula atau tidak.. sekurang-kurangnya saya telah menunjukkan semangat blogwalking yg kuat.. dan semangat persahabatan yg jitu.. 
sekian terima kasih.(*^ -^*)

4. Sila tag kepada 3 Org blOgger lain n make sure they'Olls tahu yg diOrg ditag..
Genkcorner
Msredcheesecake
Masturazakaria
Yana

5. Tarikh tutup penyertaan 25 Mei 2011 (11.59 mlm)

6. Tinggalkan link penyertaan di bhagian komen blog Cik Mira shaja.



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

~akoo~ said...

bce entry..
angguk2..
ok..hehehe..
dh abis bce kena komen plk..
nk jenguk la kwn cik purple nih..
tenQ sbb bg support n join contest ni..
wish u best of luck..

::Mastura Zakaria:: said...

nanti kalau free nak join jugak..thanks ye sebab tag..

Cik Purple said...

akoo: okeh..sesamer..tenks kembali..hikhik..^^
sis mastura: okeh..ur most welkem sis..^^

msredcheesecake said...

CIK PURPLE!!!

DA JOIN DA. LAMBAT SKET.BZ URUSKAN UMAH TANGGA...KEKEEE...TENGS TAG MSRED K.

GOOD LUCK YE DEAR.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...