Alhamdulillah.. Dapat Banyak Hadiah Harijadi!


Assalamualaikum.. salam perpaduan..

Hehehehe.. hari nih cp memang sengih sampai ke telinga.. 

ceritanya macam nih, tadi cp gi ikut mama pi tamu(pasar tani) di Bongawan.. Ceh, belawa lawa (bercantik2) la kunun.. baru lepas pi tempat org kawen kan.. hehehe..

sekali tuh, dalam jam 11 cp sampai rumah, ada call dr pos ofis suruh ambil barang.. jadi memang cp hepi gilak la.. hahaha.. excited sebab dalam hati kata, 'alhamdulillah, akhirnya sampai jugak hadiah dari mas..'

jadi cp pinjam keta bapak jap, drive pigi pejabat pos..hehe

sampai sana, nampak satu bungkusan paling besar.. memang excited la cp tengok.. balik balik tanya pakcik posmen tuh, yang besar ka cp punya barang? hehehehe..

pakcik tuh bilang, 'iya.. itu la tu kau punya barang sumandak...' hehehe

tapi cp tengok pos laju pulak.. pastu cp raba raba la bungkusan tuh, agak keras.. hahaha.. aik? jadi cp tak rasa tuh hadiah dari mas, rupanya hadiah dari AishaOnlineStore, Oh, mesti handbag nih!.. cp menang giveaway dia hari tuh..
tarikh pos laju 09.11.2011 tp sampai hari nih.. 

tekan gambar di atas untuk lihat handbag yg dijual blog Aisha


wooo.. memang vintage.. handbag nih bernilai RM89 tau!
wish dapat kaler pink or purple, tapi hijau pon jadik la..hehehe.. Alhamdulillah..

pastu bukak peti pos, ada lagi satu bungkusan..
yang nih cp memang dah boleh agak, mesti T-shirt Domokun dari Pupel Liyana..
tarikh kat setem 02.11.2011
yang nih pun cp join giveaway beliau dulu.. ^_^
hehehe



ha satu lagi cp lupa.. tudung kuning tuh pulak hadiah dari Cik Dya.. tudung nih cp dapat tak silap 9hb lalu.. Ingat lagi tak contest yg cp mintak korang tolong komen gambar tuh? alaaa.. yg bulan ogos lalu tak silap.. ada kan? cp dapat 1st place.. tuh la hadiah dier..

haha mcm ni la ghope cp tadi pegi tamu.. macam kuntilanak.. sume orang tengok! malu..-_-'


Terima kasih Semua.. Cp anggap nih rezeki harijadi la yer.. awal sehari pulak cp terima hadiah kan? hehehe.. best sgt! :)
terharu pon ada.. ;')






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

Miss Nadya said...

nice one..:)

Alhamdulillah rezeki CP..:)

Mizfantagiro said...

wahhhh bestnyer dpt byk hadiah..=)

c genk bah ne said...

minta sabuting hahaha

fiQ'Ra said...

cantiknya hadiah tu cp.. hehe, Ya Allah, mas harap hadiah cp selamat sampai tau..

miss nadia said...

waaaaaaaaah .. banyak nya hadiah cp dapat...congrats dear..and happy birthday ... mmmuuashhh kat pipi gebu!! hehe

Pupel Liyana said...

wah dah dapat ye.. alhamdulilah haritu dah pergi pejabat pos boleh pulak tak bawa gam hahahaha.. pegi 2 x untuk pos hadiah ni. cubaan tapi alhamdulilah dah pakai lagi :) hehehe cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...