Siapa Nak WATERMARK FREE? Meh Datang Sini Meh..

Assalamualaikum Ya Ahlil Kubur Blogger..
hehehe.. senda tengahmalam.. jangan ambek hati.. 
okeh sebenarnya, hari nih cp nak berikan 3 watermark untuk mereka yang bertuah..
yela, sempena harijadi ku yang ke 21 tahun pada hari ini.. 
#sedih, takde kekasih nak kasik hadiah free.. T_T

tau tak aper tuh watermark adek adek?
haaa.. 
KLIK SINI kalau nak tau..

okeh.. jadi caranya sangatlah mudah
as easy as ABC
ceh,, skiping london youuuu... hehehe

tak perlu buat entri, tak perlu tag
tp law nak buat boleh, takde hal..
cara-caranya:

Anda DIPAKSA HABIS-HABISAN jadi follower saya..
 hahahaha, no eksikus!

Jawab Soalan seperti berikut:

1. Berikan NAMA PENUH cik purple (kena ikut IC) hahaha 
2. Cik Purple Berasal Dari? 
3. Warna Kegemaran CIK PURPLE? 
4. Siapakah Nama Anak Buah PEREMPUAN kesayangan cik purple? 
5. Ucapan Harijadi terbaek untuk cik purple dari anda? 

okeh.. korang cuma hantar jawapan kat komen entri nih jer.. entri lain cp tak kira..
jangan lupa nombor soalan dia k.. jangan korang buat peta minda pulak.. kalau aku pening nak baca, sah sah aku tolak jauh jauh.. hahaha

sertakan sekali 
LINK BLOG korang.. WAJIB!

pemenang akan dipilih berdasarkan jumlah jawapan yang betul dan ucapan harijadi yang paling superb cp pernah dapat seumur hidup.. hahaha 

pinkypuff's note: kalau teda yang boleh jawab betul keenam2 soalan, takde la pemenang.. hahaha.. 
okeh gurau, sy akan cari yang boleh jawab atleast separuh dengan ucapan yg terbaik.. 

TUTUP pada jam 7 petang! HARI INI!

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

12 CP's Bestfriend(s):

asiah_najihah said...

nak3..

tak tau betoi ke tak..hehe


1. Syarizah Ema Othman (betoi ke..)
2.Sabah
3.Purple (^_^)
4.Azreenie Nazlyeen a.k.a Bibi
5. Selamat hari Jadi CP.Semoga Panjang Umur & Murah Rezeki. Boleh la buat banyak2 GA lagi yer nanti..

fsyakirah =b said...

jadi follower(check)

nama penuh cik purple:SYARIZAH EMA
OTHMAN

cik purple berasal:SABAH

warne kegemaran cik purple:PINK

nama ank buah kesayangan:maaf..x
dpt nk cri la..=<

ucapan hari jadi:
sanah helwah ya
sadiqati..smoge pnjg umur,
dimurahkan rezeki dan
smoge ceria slalu..^__^


linkblog:http://smilepurple.blogspot.com/


(btul kan jwapan saye???)=>

Qienah said...

salam, nak cuba menjawab. baru je berkenalan dengan blog CP ni.huhu..

1. Syarizah Ema Binti Othman
2. sabah, malaysia
3. pink
4. xtau le..xjumpa..sape ye..
5. 21?muda lagi..kira k.qienah leni..so,akak nak ucapkan ....

sweet 21st, hepi besday semoga pnjang umo n makin2 murah rezki..dapat keje bes2..lagi 1 moga makin comel..suke tengok CP...comel n ceria je..:)


datang dari http://www.hepilife-einah.blogspot.com/

AzzaLifeStory said...

Alla. .susah nye. .smua 2 azza x tahu. .

c genk bah ne said...

Hahahah..sa tau semua jawapan..boleh saya join hehehe..tapi nanti tiada org menang..tak pa..tak pa..sa bg peluang ma orang lain...lau sa jwab nanti da yg tiru jawapan huhuh ^^

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne:shttttt~~ jan ingar2.. hahaha.. mun ko inda aci la.. hahaha.. :D

pemgumuman2, cp akan publish suma komen selepas jam 6 petang ya..muahahaha.. baru gembar, tarak tiru2 punya.. :D

Anis Athia said...

Nama penuh : syarizah ema othman
Asal : Sabah
Warna kegemaran : pink
Anak buah perempuan kesayangan : Wiwin
Wish : selamat hari jadi ke-21 cik purple, semoga panjang umur murah rezeki, semoga 21 tahun yang lepas dapat menjadi panduan di masa hadapan...lagi satu, semoga cepat dipertemukan jodoh...Amin...

atien said...

1.syarizah

2.sabah

3.pink

4.wiwin

5.pada cp api b'day.. dah 21 taun dah rupanya bernafas kat bumi allah niey...semoga cp akan dapat sume yang cp nak... hope 1 day amirul hadi zainal bolh trima cp... hehehe ^_^... btw good luck in your life.. u are so cute.. i like it.. ^.^

http://atienabila.blogspot.com

Miss Nadya said...

Happy Bufday Cik Purple Sayang

bukan virus cuma satu entry..^_*

Ezatee Sporting said...

nk join tpi tkde answer,sorry au..BTW happy birthday ! Moga dipnjngkn umur ya !!

Abg Stalker said...

nk cecah target 3K la tu..hihi. ;)

zatiey nureyza said...

Assalamualaikum .... join ha . (blom tutup kan )...

*soalan final . hehehe
1. SYARIZAH EMA BINTI OTHMAN
2. SABAH . WOW WOW JAUH YA :)
3. PINK .
4 . WIWIN (PASTI DAN YAKIN *HEHE)
5 . SELAMAT HARI JADI AKAK . SEMOGA PNJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI SELALU .. SEMOGA BERJAYA DALAM HIDOP DALAM APA JUA BIDANG....

*21 X TUA LA . HEHEHE . InsyaALLAH kalo ada rezeki sya :) . Amin !

http://nureyzatiey.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...