Kardashians Accepted My Friend Request On Facebook!

Hahahaha.. patutkah anda nak bangga sangat? kalau fake kardashians macam mana? tak ke malu tu bhai!!

haaaaa, sepa yang cakap macam nih? eleee.. korang tak percaya, korang tengok sendiri la bha, fake ka inda..
ini peminat setia tau.. suda kaji awal awal mana satu fake mana satu real.. :)

tadi dapat notification nih..


haaa.. korang tengok la wall dia..
yang nih Kim Kardashian punya fb..


yang nih robert jr. punya.. :)


yang ini pulak adek tiri dorang, si kendall jenner
cp memang minat kendall dari c kylie.. :)


sebab apa cp percaya ini fb yang betul betul.. sebab cp tengok dorang upload picture via mobile,
pastu saling tag mentag antara dorang semua.. :) kalau tak pecaya korang try la.. cp dapat nih pun kat celebbuzz.com tak silap.. mula mula jumpa kendall punya facebook jak, pastu nampak family list dia, cp add terus semua.. hihi..

now tunggu khloe ngan kourtney lagi approve.. tak silap mama dia si kris jenner tu pun cp ada add.. hehehe.. 

tapi memang hepi la! ternyata mau jadi friend ngan artis luar negara lagi senang dari artis negara sendiri.. -_-
penah add beberapa artis malaysia, tapi macam macam la.. stranger la, apa la.. tak kena accept la request cp.. sengal! tengok kardashians, semalam cp gi add pagi nih depa dah approve.. 

:) ewah ewah cp, mengutuk artis sendiri nampak.. hahaha.. kalau faker macam mana? padan muka la jawabnya! hehehe,, tp bukan semua artis kita macam tuh.. ada jugak yang oke, sentiasa layan peminat.. contoh yang cp boleh kasi, Abby Abadi sama Fahrin Ahmad.. :)

ok la, bai!

nota: korang agak agak macam mana, fb kardashians kat atas tuh faker ka?




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

1 CP's Bestfriend(s):

Ieka Luvika said...

peh! pehhhh!!! ni mesti kes minat kardasians ni ehehe..
waa best a CP!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...