Happy Birthday My Beloved Dear!

assalamualaikum.. Salam Sejahtera..

Hari nih merupakan tarikh yang betol betol cantik.. bertepatan pulak hari jumaat, kalau la nikah nih.. cantek surat nikah yer..hehehe.. #nak kawen la!! :P

mesti ada yang ambil tarikh hari ni sebagai tarikh bermakna untuk hidup korang kan? :)
Tahniah.. :)


dan begitu jugak untuk 
anak buah cp yang sambut birthday hari nih...

Azreenie Nazlyeen a.k.a Bibi (klik nama utk ke blog bibi)
yang ke 12 tahun, harap bibi membesar jadik anak gadis yang cantik dan solehah.. Amin.. jangan manja manja lagi.. bibi ada adik baru suda kan.. ;)

pastu, sorang lagi jugak berkongsi tarikh lahir yang sama.. yang nih lebih kurang jugak nama glem dia,
cp panggil dia bebeh! hehehe


yang nih sepupu cp.. dia sambut birthday hari nih yang ke 2 tahun..
nama betul dia Chrisya Natasha.. Nama dia nih, kakak2 dia yang bg nama.. 
dlu cp suggest nak kasi nama Nur Natasha Balqees.. tapi direjekted oleh kakak2 dia..haha
gambar nih cp edit.. tu la agak huduh.. tak pandai mengedit..hahaha.. gambar dia yg lain dlm pendrive.. mls godek la lagi.. tp dia nih memang cute.. hihi.. puteh melepak..
update: baru jumpa pic dia yg gi.. hikhik




sori takde hadiah ya sayangs sekalian.. nanti la kalau kamu balek sini, baru la kak miming kasi kamu hadiah k? tu pun law dapat keja suda..hahahaha.. :P

pinkypuff's note: kenapalah aku keluar 2 hari selepas tarikh nih? kalau tak, aku pun sambut birthday jugak hari nih.. kihkihkih.. :P










❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy brthday utk mereka yer..

comel2..

♥Lady Ainaa♥ said...

hehehehe..mang cantik tarikh ni an...hehehehe...

Anyway, Happy bufday untuk mereka...semoga dirahmati oleh Allah!

Miss Nadya said...

happy bufday utk mereka...semoga murah rezeki mcm cp..amin..:)

comel2..;)

"sis gadis berkata-kata" said...

hepi besday :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...