HASRULHASSAN.COM - Kejayaan Manis Blog Saya




  • Buat satu entri dengan tajuk: HASRULHASSAN.COM - Kejayaan Manis Blog Saya
  • Letakkan badge yang disediakan dan link ke entri ini.
  • Tuliskan dalam entri anda, apakah kejayaan manis dengan blog anda, bermaksud; perkara yang paling best anda dapat menerusi blog yang dianggap sebagai satu kejayaan.
  • Selesai berceloteh, publish dan tinggalkan link entri anda tu di ruangan komen.
  • Tutup petang ni (3 Nov 2011), jam 5 petang.
  • Jika sudi, follow blog ini atau LIKE blog ini ....
kejayaan yang pernah saya kecapi selama saya menjadi blogger ni ialah, memiliki 1000 follower dalam masa 4 bulan.. mungkin ia nampak biasa bagi kebanyakkan orang, tapi tidak bagi saya.. kerana, saya tau, bukan mudah untuk memiliki jumlah sebanyak itu tanpa usaha.. saya kerap mengikuti segmen, blogwalking dan cuba membuat segmen sendiri.. Alhamdulillah, pada mulanya sambutan kurang menggalakkan tapi masih ada yang sudi menyertai..
Harapan saya semoga saya terus kekal dalam dunia blogger nih dan diterima baik oleh semua blogger, begitu jugak dengan entri saya. saya akan cuba sedaya upaya untuk perbaiki entri yang saya hasilkan.

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

11 CP's Bestfriend(s):

Cik Lobak Lobak said...

good luck !

fiQ'Ra said...

dalam masa 4 bulan 1000??? huh, ramai tu..

Rahmah Ram Ram said...

Tahniah dik..

suatu pencapaian yang sungguh mengagumkan..semoga terus kekal berblogging dan salam kenal...

Datang dari segmen yang sama...

Abg Stalker said...

1K follower 4bln?class kau CP!hahaha..tahniah2. :) abg pun x mcm cp,masih terkedek2.

Aziela said...

Tahniah. Semoga akan muncul lagi kejayaan yang lebih besar. Dari segmen yang sama.

Cik Purple Pinkypuff said...

@Cik Lobak Lobak : thanks! you too! :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@fiQ'Ra: Alhamdulillah.. mas pun sama kan.:) follower dah lebih 1k.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Rahmah Ram Ram: terima kasih kak.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Abg Stalker: mana ada.. abang lagi kelassss.. :D saya biasabiasa jak bha..hehehe.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Aziela: terima kasih.. :D

Nurhidayati A.Suhaemi said...

wahhh !!! terrornya. dlam masa 4 blan je cp dh dpat 1000. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...