Hari Pertama di Bangunan LHDNM, Kota Kinabalu. | Entri Bergambar



CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Assalamualaikum..
perghhh... penatnya tadi.. bukan penat keja, penat duduk..hahahhaaha.. :P
seharian kami tunggang langgang di dewan tak wat pa2.. 
tp siyes, 1st time punch card td..hahahaha..

oke, cp malas la mau menaip.. btw, mungkin beberapa minggu nih cp menghilang.. bkn apa, genk ngan cp kena tinggal kat kk.. belajar jadik orang bujang.. hahaha.. so korang jangan cari cp yer.. toksah la rindu rindu ;') nanti cp lagi rindukan korang.. T_T

kalau rindu, meh tengok pix pix cp tadi masa 1st time lapor diri dan gi taklimat pengenalan.. ;)






perasaan tak? muka akak nih macam salah seorang peserta USTAZAH PILIHAN.. hahaha
comel! ^^



kueh penjaram.. ekk tapi cp salu dengar di kampung cp panggil penyaram..


our fresh orange sooooo sedap! ^^


genk makan kuih koci.. ^^y


aik? siapakah yg comel ituuuu.. hahahhaa.. bueeekkk puih puih..:P
sampai ada staf LHDN tiba tiba tegur tadi.. weewit..padahal tak kenal, tp cerita kitaorang macam kenal  lama pulak kan.. hahaha.. nasib baek hensem sket, kalau ensem byk kompem dah tukar no fon.. hahahhahaha.. gatai!



genk layan fresh orenge dier.. sedappp ~~ siyes!


genk macam d ranau.. bekabus bah.. haha



last sekali.. kami sangat comel, sekian terima kasih.. hahaha.. haktuih!

babai! korang jaga diri! jumpa minggu depan! insyaAllah..^^

sebelum cp mengundur diri, boleh tekan SINI sekali jer? :) tenkiuww... ^^


ALHAMDULILLAH MALAYSIA MENANG!!!!!! menangis indonesian.. leleh beb!!!! hahahahaha..  amacam? nak bakar  lagi bendera kami? bakar la, bakar la.. yg penting kami MENANG!!!! hahahaha..







❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

20 CP's Bestfriend(s):

fiQ'Ra said...

mas dahaga tetiba tgk air orange tuuu :) hehe

ABU said...

ya.. tahniah team malaysia..
btw sedap jak kue pnjaram color hijau dam gmbr di atas tu..

echaRierie said...

waaa..tue dia.
sempat lg posing r..hihi :)
slmt bekerja cp..

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..byk gmbr..

ehhe..tahniah~

nor fatihah said...

best semacam jer ~:)

CikNana said...

assalam,pegawai sambilan di LHDN pula kan..kontrk kaitu?:)

Miss Nadya said...

alhamdulillah..sangat comel dan cute..syg..napa deactivate fb??

Miss Nadya said...

terbagi back link di blog nad..;)

jom join Contest Klik Dan Like Fan Page .

new entry :: About Miss Nadya | Tiru Blog Orang Lain??

MerLe said...

kueh yg wane hijau tu cam kuih topi la...sy suke~ tp lama dah x mkn..huhu

Nur farahiza said...

senang hati , senang hati . :)

Abg Stalker said...

kamu mmg comel! ;D oowh..tu la genk ek.hehe

Cik Purple Pinkypuff said...

@fiQ'Ra: sedaaaaaaap sgt mas.. siyes.. ^^

Cik Purple Pinkypuff said...

@ABU: meeemang sedap.. hihi..

Cik Purple Pinkypuff said...

@echaRierie: hehehe..tenkiu echa..^^

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: konfeeeemmm hhahaha.. :P thnaks sis yuii..

Cik Purple Pinkypuff said...

@nor fatihah: bkn lg best semacam, best 2-3 mcm dah ne.. hahaha

Cik Purple Pinkypuff said...

@CikNana: wkmsalam.. ya kontrak.. ;)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Miss Nadya: ada la sebab dia.. tpcp kasi deeaktive balek utk 3 hari nih.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@MerLe: sedap, sgt sedap..^^

Cik Purple Pinkypuff said...

@Abg Stalker: hahaha.. yaka? :P ermm ya, tu la genk..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...