Oh tidak! Beg Koyak? Jom Ganti yang baru!


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Assalamualaikum.. Dan salam perpaduan

Siyes, pertama kali nampak handbag tuh, cp dah jatuh hati.. rasa macam nak beli jer.. #tunggu dapat 1st gaji, cp pergi beli tuuu.. 


memang geram sangat cp tengok! comel, warna pink pulak tuh!


haaa yg nih pon sama.. sungguh molek beg itu! itu kepada peminat pink mcm cp la kan.. selebihnya DISINI..

tapi macam mana pulak kalau saya seorang peminat beg polka dots??



wow!!! saaaangat menggugat keimanan ku! Hanya RM28!! siyeesss!!! sangat murah dan berbaloi! jom check warna apa yang ada lagi! :) KLIK SINI

tunggu, ada lagi..

haaa nih slim purse, harga Rm20 jer.. sumpah kiut giler yg warna pink and purple tuh!

so apa lagi? jom la cuci cuci mata husha purse ngan handbag baru kat 
PURSE LOVERS ONLINE
dan FANPAGE Facebook !!

pasti berbaloi... insyaAllah, cp pon nanti kalau ada rezeki nak tukar purse baru la.. nak beli yg polka dots pink tuh..hehehe.. :D








❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

Abg Stalker said...

nang kacak beg nya tek.mun mink yg pakey,alu gya artis tok.hahaha

Cik Purple Pinkypuff said...

@Abg Stalker: kamek sik paham kecek sarawak.. hahaha.. eh? mcm srwk + klntn jer ..hahahaha

c genk bah ne said...

idih.. ada warna pepel lagi..kali ini tah...

echaRierie said...

uina..bulat mata sa daling..hahaha..

Eza Boom Boom :) said...

wah, lawanya...adiihh, bari kan membali bha ni...cute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...