Goodbye 20, I'll Miss U.. :') | Watermark Diberikan kepada. . .

Assalamualaikum.. Salam Perpaduan..

Firstly cp mau ucap terima kasih kepada genk dan sis nadya yang sudi buat entri happy birthday untuk cp.. :)
terharunya.. :')

pastu cp mau bagi tau, semua yg entri watermark free cp dah tutup jam 6 tadi.. dan berita baik ialah, semua yang try jawab soalan tadi dapat watermark.. :) walaupun sebenarnya ada satu pemenang yang jawab betul dan sangat lengkap.. iaitu Anis Athia.. TAHNIAH ANIS! :) untuk anis, cp akan promot banner dia kat ruang iklan cp selama seminggu jugak. tp yang lain don't worry, sebab cuma 5 org yang berminat nak menjawab, cp bagi watermark buat ke lima-lima blogger. termasuk anis sekali taw. :)  so, tolong kontek cp kat facebook atau email (eyza_ikeuchi333@yahoo.com) secepat mungkin sebelum hari selasa(15.11.2011) nih k.. :)

ha, tak lupa thanks jugak buat seeeeeemua yang ucapkan happy birthday kat dinding mukabuku cp.. ;)
kawan kawan blogger, kawan kawan sekolah.. sangat sangat terima kasih! :)
Ermm tak tau apa nak cakap.. Segan pon ada.. hehehehehehe..

Alhamdulillah, cp masih bernafas sehingga umur 21 tahun.. ;)
pasni, kena pikir lebih jauh, dah tak boleh prangai macam budak budak, menyusahkan mak bapak..

Cuma azam baru cp untuk umo 21 tahun nih, cp sangat harap cp dapat kerja yang bagus dan boleh bagi mak bapak duit hasil titik peluh cp sendiri..

Walaupun tahun nih takde kek, #agak sedih sebab every year ada kek..T_T.. tapi tahun nih mak bapak cp buat kenduri, hantar makanan ke surau.. mintak doa panjang umur dan murah rezeki..
bapak cp pon birthday gak 8hb tuh, kakak cp 6hb tuh and anak buah dan kazen cp 11hb lalu.. :)
jadik mak kata, elok la kenduri kan dari buat majlis hari jadi.. #dah tua bangka takkan nak tiup lilin lagi.. hahaha.. memang agak sedih.. :') tapi takpa la, tahun nih kena blajar sambut hari jadi macam orang tua dewasa la.. hihi..

tgk kek kat google pun jadik la.. :P

Goodbye 20!! Welcome 21st!! :D



pinkypuff's note: dah lama tak makan kek foundant.. :) last year jer kek kaler cekelat puteh, every year color pink, hahaha..





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

16 CP's Bestfriend(s):

Anis Athia said...

Alhamdulillah...anis adore sangat watermark yang cp buat...thanks cp :)
happy birthday once again ^_^

Cik Purple Pinkypuff said...

@Anis Athia: welkem anis.. :) jangan lupa contact cp taw! ^_^

Miss Nadya said...

sabar ye..kan akak dah bagi kek lawa tadi..hehe...nanti cp dah xboleh jadi budak2..:)

p/s :: banner yg mn ea??huhu..

asiah_najihah said...

cp..asiah xmenang pon leh dapat jugak ke..

c genk bah ne said...

ehem..ehem.. kek kita tem form 6 putih purple..hehehe ko ingt lagi tu kita smbut ramai2

c genk bah ne said...

ehem..ehem.. kek kita tem form 6 putih purple..hehehe ko ingt lagi tu kita smbut ramai2

Raisya Haris said...

Happy birthday akak CP, may Allah bless you~ (: Saya tak terlambat kan?

N A T A S Y A ツ said...

alamak , terlambat la ~

hehe , happy belated birthday Kak CP :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy belated brthday dear.

soei lmbt,baru arni dpt on9..

smoga bahagia slalu yer syg..

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne: uik.. ada pink jua la.. hihi.. aku masih simpan tu gmbr.. hehehe..

Cik Purple Pinkypuff said...

@asiah_najihah: boleh, hantar jer detail kat cp..

Cik Purple Pinkypuff said...

@Miss Nadya: hehehe.. mana ada budak2 lg.. dah besa dah kan.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Raisya Haris: masyeh.. tak telambat pon.. ^^y

Cik Purple Pinkypuff said...

@N A T A S Y A ツ: hehehehe. takpe dek.. tenkiuw.. ;)

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: takpe sis yui.. ;) tenkiuw.. :D

Apple Pearl said...

Appy Birthday..cowie late wish...semoga hajat tahun ini tercapai..AMIN..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...