watermark buat Senior Blogger saya | Lulu Caldina

 hehehehe.. tadi sis lulu ada request.. cp pon takda buat apa apa, buat la untuk dia watermark.. :) kelmarin lalu, cp buat untuk besfren cp, semalam untuk kakak cp, tadi buat untuk abang cp, skang untuk senior cp pulak.. Lulu Caldina.. :)

oke now, ini watermark untuk sis lulu! :) harap sis lulu sudi terima.. :) oke tak?

kalau oke, silakan ambek.. kalau tak oke, bagitau la cp tang mana yg tak oke.. hihi







❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

11 CP's Bestfriend(s):

c genk bah ne said...

Cumil hehehe..

ceriteraliyana said...

macam mane nk buat watermark ni ek?? x retilaa.. =(

Jahidih Saili said...

wah..comel tu..

Miss Nadya said...

cantik...pasti cik lulu suka..:)

hehe...rajin betol cp ni..:)

AreFiSya Aien said...

nk stu..hehe

faridah nazurah said...

heee comelnya... untunglah dpt watermark :P

KiMiE said...

Nak jugak! <-- sambil buat muka habis comel ahaks!

Gen2Merah said...

comeynyaa.. kalau Lulu tak nak ambil, saya yang ambil la.. saya nak kumpul buat collection... ehehe

Lulu Caldina said...

wah dah okey lah..ngee...
nanti lulu buat special entry minggu depan yer.. TQ :D

Lulu Caldina said...

alaaa lupa nak cakap, tenkiu..

Lulu Caldina said...

eh... lulu ambik yer... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...