CIK PURPLE NAK CARI BLOGLIST LAGI

Assalamualaikum dan Salam Perpaduan
Mowning sekalians..... hehehe

okeh, today i would like to tell u all, i want new list for my VIP bloglist.. hehehe

jadik cetanya gini, ada beberapa blog yg dulu duduk d VIP cp suda letak dalam VVIP bersama otai2 blogger.. so d VIP tinggal seciput jak, dalam 11 blog kot.. so cp mau tambah lagi list dalam 20-30 blog la lagi.. sebab apa, cp mau cari banyak banyak ni kan, supaya senang cp mau tingu update terbaru kamu.. sebab d dashboard cp tuh jarang betul mau keluar update.. tepaksa mau refresh sejuta ribu kali..

okeh, syarat syarat nya sangat mudah.. anda tidak perlu la mau buat entri, susa lagi cp mau terjah.. hahaha..
1. kamu mestilah follower blog nih.. kalau belum follow. kasi follow la bha kan.. hehe

2. masukkan cp dalam bloglist kamu juga.. baru win win situation bilang urang

3. tinggalkan BLOG URL kamu di ruang komen entri ini.. (entri lain cp ndak mau..)

sekian tu jak..

nanti cp bagitau bila tarikh tutup.. rasanya kalau lebih dari 30 baru cp tutup la.. hehehe
nanti cp keluarkan senarai bila suda cukup okeh.. ;)
bloglish nih sah untuk 3 bulan jak.. pas 3 bulan cp cari list baru lagi.. ;)
harap ada yg sudi jadi bloglist blog cp yg tak seberapa nih.. T_T

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

25 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh,yui punya udah masuk VVIP ea..alalala..

cayang kamuu!!

huhu..yui punya tak mnjd lak..ada sorg nak..

t nak try cara lain.. ^__^

nong said...

1st kali ni.. ^_^..follow u oredi..hepi blogging..

http://yayiekisahkami.blogspot.com

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: hehehe.. mestilah.. ^_^ erm tak menjadik? takpe.. try g cara laen.. ;)

dla said...

hai cp...
dla da add ur link n ur banner skali... ;)

Anis Athia said...

Cp2, anis tag cp kat entry ni
http://anisempoi.blogspot.com/2011/11/assalamualaikum-hi-semua-anis-dah-lame.html
Nak masuk dalam bloglist jugak...hehehe
http://anisempoi.blogspot.com/

shidasyakirin said...

nak meriahkan suasana bahagia di rumah CP :)

http://shidasyakirin.blogspot.com/

lovely cute art said...

sis...dh link to my blog...under blogger list...
http://lovelycuteart.blogspot.com/

"sis gadis berkata-kata" said...

sis dari dulu nak buat,,tapi tak reti,,puas cari tutorial tapi key word xtau nak tulis apa,, so,, sdey la xdpat join :(

Najwa Atira said...

nak join cp boley??
http://chrentasaya.blogspot.com
n i da follow CP jugak

cik azLyzah⊙.☉ said...

done!
cp da termasuk dlm bloglist cik :))

◕‿◕ Inas Amyryzal ◕‿◕ said...

Join :)

http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com

zatiey nureyza said...

http://nureyzatiey.blogspot.com/

semkin mningkat naik lah . hehehee

Fathiah Hamim said...

dah lama follow hehe

http://bloqkami.blogspot.com

nieya said...

dah follow kamu :)

http://nieyacheeky.blogspot.com/

izamin dorayaki said...

wah2.. ada blog list.. insyallah t fizah join :)

atien said...

http://atienabila.blogspot.com

GematriA™ said...

mau join..

nasha sanza said...

mahu join jugak!http://nashasanzagorgon.blogspot.com/ thank you sudi jemput..

Eza Boom Boom :) said...

Eza nak join laaaa :D bulih kaliah aa? Eza dah letak belog cik purple kat dalam bloglist| Blog Eza Suka. Hehehe..

Ini Url blog Eza :
http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

sergeant keroro said...

gudluck!! XD

Cik Pulau said...

cik pulau nak jugak boleh??

http://islandgurlz88.blogspot.com/

GematriA™ said...

Ngee~~
Sa mau join bha!

URL: http://insecretlovewedrown.blogspot.com/

Cik Purple Pinkypuff said...

@sergeant keroro: thanks.. ^^y

adyna said...

akak pun nak join bloglist nie :)

http://cahaymataku.blogspot.com

cintauntukkita.blogspot.com said...

hai.. orang kat sini pun teringin nk join bloglist tu.. huhu 1st, dah follow, 2nd mmg sah2 ko punya blog dlm bloglist ak.. yg 3rd, skrang ni tgh menaip komen n tglkn jejak.. hehe welcome to our blog..
http://cintauntukkita.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...