Part 1 : Seminggu Di LHDNM.^_____^ | Entri Gambar Jer..



CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Assalamualaikum WRT dan Selamat Malam..

Siapa rindu cp angkat jari! hehehehe.. :P
cp rinduuuuuuuuu kak long cp, kak ngah cp, abang sedara cp, kekasih cp dan korang semua.. hehehe..
sebelum tuh cp mintak ampun kalau ada korang yg menjerit di shoutbox tp tak terjah balik..T_________T cp baru sampai kampung malam tadi.. #pelik kan? kat bandar pulak tiada internet, balek kampung bru leh online..hahaha..

banyak yg cp mau cerita, tp takut kamu boring pulak kan.. yg paling penting, doktor cinta tolong saya!! i crush on him!!! hahaha.. :P
siapakah? 
tunggu la part 2 nanti.. hahaha.. kalau ndak sabar suda mau tau, sila tanya genk..hahaha

seminggu tinggal sebagai cik 'bujang' memang memberi banyak bagi pendidikan percuma kepada cp.. hahahaha.. ada pahit, ada manis.. pahit tamau cerita, tapi manis konfem cp akan cerita.. hahaha..

tp nanti nanti la cp cerita ar, now korang tengok la sekitar rumah c genk yg kami tinggal untuk 2 minggu nih..



 gambar nih cp ambil sebelum matahari terbit.. dalam jam 5.45 pagi kot?




c genk tetap posing walaupun penat gilak time nih..hahaha


keadaan rumah baru genk dan tempat kami tinggal selamat kerja kat kk nih...



walaupun di luar kosong, tapi di dapur tetap penuh.. mantap! hahaha



yg nih pulak keadaan maghrib di cybercity apartment





nih budak gemok yang tegap dan tersesat lak posing..hahahhaa.. :P

rumah family genk nih masih baru lagi.. baru pas renovate.. tu la lom ada perabot lagi kan genk? =) jadik kami dua nih kasi rasmi suda la rumah dorang..haha

perghhhhh hidup bujang? makan telur jak trusssssss... hahaha .. tabah jak la kan.. :D

oke la.. nanti kan part 2 bisuk.. keadaan kami dalam Dewan Hasil LHDNM Kota Kinabalu..^^y

ok la, bai!





















❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

3 CP's Bestfriend(s):

Eza Boom Boom :) said...

adeh, patut tah indak ber-update..Busy biskita rupanya.. :D..
Lawa la tempat tinggal kamu tu.. ^^

Abg Stalker said...

ptt la hilang ghaib..bndar plk xde line ye.hahaha :P

nuyui a.k.a miss YUI said...

ptutla snya sepi aje ea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...