Tempahan Watermark Pertama Dah Siap! :)

Semalam cp dapat tempahan dari Yana.. dia memang bagi kerjasama yang baik. .:) so cp pon dengan semangatnya buatkan tempahan yang dia nak.. 

dia nak ade tinkerbell yang nih, dia attach skali kat email..


dia nak tinkerbell tuh jer.. cp memula memang pening, dan gitau kat dia, mungkin sayap kena cut skali.. :)
dia kata kalau tak boleh, ambek kat header dia, masalahnya adek disable right click..hehehe.. lastly cp try je la potong tinkerbell lat atas nih..

dan hasilnya..


 akhirnya.. cp dapat siapkan jugak watermark dia...

korang rasa ok tak? :)

hehehe...

btw, kalau korang pun nak tempah macam adek yana, korang email cp kat 
eyza_ikeuchi333@yahoo.com

RM3 / 1 watermark
RM5 / 2 watermark

sekian.. harap adek yana suka..:) tak suka boleh kontek cp.. :)




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

8 CP's Bestfriend(s):

Miss Nadya said...

cantiknyer..x g raya ker?

Anis a.k.a Puteri Smiley Cam said...

erm , tumpang tanya ... kna bayaran ke ?

Ini Kisah Tia said...

cantik :)

SyUhAdA said...

cunn...

c genk bah ne said...

lawa eh..hehehe.. minta yg free hahaha ^^

Nana Jay said...

sggh dr blog abg stalker..comel laa watermark ! :)

MARIA LIZA said...

cantik..kalau edit guna photoscape boleh ker???

Cik Purple Pinkypuff said...

@MARIA LIZA: boleh.. sy pun edit guna photpscape n GIMP jer.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...