Edit Blog Yang Terakhir dari saya.. T_T


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Assalamualaikum WRT dan Selamat Malam..

Sihat ka semua? dah makan? hehehe.. tadi cp temankan genk pi majlis pertunangan kawan dia, tak sangka boleh terjumpa blogger surayah tadi.. malunya.. pertama kali bersua muka..hehehe.. segan pulak cp mau berbual sama dia.. :P

oke, ndak mau cakap panjang lagi..
nih adalah blog yang terakhir cp edit..
sementara nih cp tak buka tempahan lagi. kalau bukak pun tunggu hujung minggu dan cuti umum jak..
nanti cp umumkan kat satu entri.. bagi yang mau buat tempahan, harap sabar yer..

okeh, so permintaan blogger nih spt berikut..
edit blog+header
HEADER: tulis "warna warni kehidupan"
bawah nye tulis plak "we can't start the new chapter of our life if we keep reading the last one"
theme colour: purple pink( ikot kesesuaian dengan keseluruhan blog)
picture: pada header tu letak pic pelangi and also kartun boy and girl yg comel2..
transparent
tambah la ape2 lagi yg boley nampak header tu ceria. hehe
EDIT BLOG:
theme colour: purple pink
+ scroll.

Sebelum


Selepas


sekian.. tu jak.. hahaha.. harap owner betol betol berpuas hati.. maaf andai ada kekurangan.. sy tak hebat.. T_T

bha, suda telajak baca entri ni, apa kata dapatkan topup dan watermark percuma dari cp.. :D 
tekan SINI..







❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

♥Lady Ainaa♥ said...

comellah!!! pndai edit~!!! heheheh ajalah ena..ena xpandai..hurmmm

Eza Boom Boom :) said...

wah, kreatifnya cp. berapa bayarnya tu mun edit belog?? Indak lawa belog Eza ni..Huhu...

CCICute Design (IP0357198-D) said...

cantiknyer.... ^_^

Abg Stalker said...

da join ;)cantik2..kaler purple.

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..mmg cntikla cp!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...