Layan Sex Fon Depan Saya? Hot!!!

Assalamualaikum dan Salam Perpaduan

Semalam cp ngan genk pi interview sama sama.. Interview LHDN.. memang seronok jugak la.. walaupun dalam dewan tuh cp cuma kenal genk, dan genk cuma kenal cp.. hahaha

masa interview cp ngan genk terpisah, genk dapat panel 9, cp dapat panel 12..
panel 9 d tingkat 5, panel 12 di tingkat 2 jer.. ;)

oke oke, cp tau kamu inda sabar suda mau tau pasal tu sex fon kan? ee getek bha kamu nih.. hahahhaha

ceritanya macam nih, kelmarin lepas cp turun dari tingkat dua, cp masuk balik jumpa genk d dalam dewan, sebab genk masih menuggu kat dewan, panel 9 ramai betul jadi tingkat 5 pon penuh, takut runtuh bangunan tu.. hahaha..tp tak lama kita org berbual nama genk kena panggil, so cp sendiri la duduk kat blakang dewan tuh.. depan cp ada dua orang perempuan tapi dari daerah lain, cp pon tak kenal.. jadik cp diam diam je la sambil mesej mesej ngan member cp.. ;)

dewan HASiL

tiba tiba tengah syok layan SMS tue.. salah seorang dari dua perempuan depan cp nih tadi letak henpon kat telinga la kan. kalau kat kaki,tambah la cp musykil.. hahhaha

oke oke, dia letak ke telinga tapi dia diam.. cp tak peduli la pada mulanya.. mana tau dia tengah kol sumbody then layan CMT ke hape.. tapi bila cp perasan, dah lebih 5 minit dia letak henpon kat telinga.. jarak kerusi kami tu takda la jauh sangat sebab cp duduk betul betul kat blakang dia.. kot jarak kita org 50 CM jer..

tiba tiba cp tengoookkk jer la dia kan.. sebab cp agak hairan, kenapa dia letak henpon kat telinga dari tadi.. gila ka apa minah ni.. pastu tetiba dia cakap, "emmmmmmmmm~~" dengan menggoda sekali.. hahahahha.. meremang bulu roma cp..kahkahkah.. tp takde la kuat sangat, agak agak cp sorang jer dengar kut? kalau lelaki yg cakap mcm tuh kat depan 
cp takpe la kan, itu namanya rezeki.. hahaha.. ek eh? gatalnya ko cp..hahaha..

tapi yang nih perempuan bhai.. adeh.. cp betul betul takleh tahan ketawa.. so buat buat tengok henpon supaya org ingat cp ketawa sebab baca sms, padahal.. adeh..hahaha.. belum habis lagi, pastu dia diam lagi.. kaki dia tuh dah bergoyang goyang macam road drill! agak tidak ketahanan kaliiii.. hahaha.. rasanya perempuan yang duduk sebelah dia tuh tak la perasan sangat sebab ada jarak satu kerusi lagi.. tapi kalau dia perasan pon, mesti dia buat buat taktau.. hahaha

lepas tu dia ada cakap2 sikit tapi yang tu cp takleh dengar, cuma dengar cam berbisik-bisik la.. cp tengok jam, isk isk jam 11.40 pagi tak silap mak nak... tengahari? sex? oh tidak... hahahaha

pastu cp tak la teruskan dengar sebab cp dah geli geleman.. hahaha.. trus cp sms genk tanya apa macam dia kat tingkat 5 tuh..hehehe.. so dalam 15 or 20 minit macam tuh.. di apun letak fon.. hehehe.. syukurr..

tak lama pas perempuan tadi tuh selesai melakukan maksiat udara, dia pun toleh blakang.. eh? baru nampak cp ka? hahahahha.. tp cp buat muka serius, sebab kalau cp gelak. kompem dia perasan yg cp dah ter'dengar aktiviti dia.. pastu dia tegur cp, cp layan la kan.. dia bukan buat jahat ngan orang pun.. :) dia tanya apa macam interview tadi, soalan apa yang di tanya.. tak lama genk pun sampai.. heheheh.. 
pastu giliran perempuan tadi pulak dipanggil untuk naik atas gi temuduga.. hehehe.. 

sekian, tu je lah cerita utk hari nih..hahaha..
agak panjang dan tak best kan? sape suruh bace! hahahaha..

nah, muka cp time pi temuduga.. tak sempat mo berposing ngan genk bha..
telupa..hehehe..


doakan cp ngan genk dapat kerja tu sama sama ya! ;)

Pesanan Penaja: kalau pun nak layan sex fon tuh, janganlah time pi interview.. kat tempat yang ada orang kat sekeliling plak tuh.. tak elok la.. kita nih perempuan kena jaga sikit tingkah laku kita..
 entri nih tak berniat memalukan sesiapa, cuma kalau boleh janganlah layan di tempat awam.. pengsan mak.. +_+

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

20 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh!! MMG GILA ITU PEREMPUAN..

hakhak..

Innanie | Ariffin said...

ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!

Abg Stalker said...

hahahah..kantoi!

c genk bah ne said...

hahaha..aku tau sapa tu prmpuan.. dari kami turun g dwn lagi aku sdh nmpak dia bkol..dia trun awal dari aku kan.. hahaha...

deqla manjew said...

ehh jgn cpt slh sgka..entah2 dye tgh dgr mak dye mmbebel..2 yg diam aje..kaki goyang2 plak sbb nebes kot nk intebiu...hahahaha...kalo la betol, mmg x ley blah la...siang2 pun bole lyn...kalo ye pun gersang sgt mlm x bole ke??? :p

p/s : slm knl yer...meh singgah blog sy kalo sudi.. :)

fiQ'Ra said...

huyooo... dasat.. tak kan org yg dekat dgn dia tak perasan kan.. huhu, macam macam

EyqaLuvender said...

ta thn sgt da tu...adeyhhh~

azilinda ali said...

euwwwww....agak x senonoh itu perempuan...

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: muahahahaha.. gila seks.. :P

Cik Purple Pinkypuff said...

@Innanie | Ariffin: hahahaha.. sabo je la kan.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Abg Stalker: haha, dia ngat takde org kt blkg kot.. kesian dia.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne: hahahaha.. ya, aku pun tau ko mesti kanal ni.. sbb dr awal g ko duduk blakang dorang kan..haha

Cik Purple Pinkypuff said...

@deqla manjew: hahaha.. 5min awal memang tak buruk sangkat.. lebih 5 minit memang sah layan fon sex.. hahahaha.. :D

Miss Nadya said...

Insyaallah CP dapat kerje...Amin...sis tau cp bosan duduk umah kan??:)


euw...phone sex tmpt awam???giler ah..:)

FazMelati said...

kehkehhhhh

Mengaji Al-Quran dengan ustaz yang best & coool
I TURUN berat badan lebih 10kg TAK PERLU PILLS PUN :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Miss Nadya: a'ah.. kak nad mmg the best la.. cp memang sgt2 bosan duk umah.. kalau duk umah makin selim takpe, nih makin gedempol.. hahaha

Cik Purple Pinkypuff said...

@FazMelati: eheeee~~ ;)

echaRierie said...

waaa..cp bkn main lg ko r..
psg telinga..haha..
hebat org tue mcm urg nda sdr apa dia buat ja..hahaha..

btw, goodluck k..

Cik Purple Pinkypuff said...

@echaRierie: hahahaha., sa bukan pasang telinga.. tp dewan tu kan sunyi.. sy lagi duduk btl2 blakang dia.. apa inda tedangar.. hahahaha.. bha, tenkiuw daling.. :)

are-naz said...

mmg btol2 lew tu.. hahaha... ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...