Kenapa aku berblog ?


Kenapa Wa Berblog?

tag:
Genkcorner
Miss Xyz
Echa Rierie
(motif aku?? supaya dorg bole bca trus nma dorg)


Oke, honestly dolu dolu wa tarak penah hengen pon nak blog blog nih.. wa tak taw nak kecek apa kat blog nih..
wa pikir dulu, blog nih hanya utk tatapan umum semata mata.. macam newspaper..=..=
tp bla kawan wa, ajak wa terajui [ blog ] dia, wa stat minat..
rupanya ada komuniti blogger.. wa betul betul tarak taw punya..
jadi setelah bekurun lamanya, wa teringin nak ado blog sendiri.. jelez bha..=='
jd wa poyi sign in semula blog wa yg dah bekarat and wa penah buat dolu dolu. tak ponah ado 1 entri pon lg.. jadik kira baru la kan?? 
sekarang wa blogging pasal wa addicted derrrr... 1 hari tak bukak, badan bole gegak woooo.. 
kancin gigi, sawan, cirit birit semua kuar kalo tak jenguk blog wa.. hahaha (=..=)
jadi pasai tu wa berblog..
sekian, wassalam.. Asal dari kampung!

p/s: malam tadi cp mimpi jadik nenek rempit, tu yg entri ade stail2 jiwa kacau punyer.. haha



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

1 CP's Bestfriend(s):

nelly said...

Blog bukan saja untuk info , malah ada untuk diari ..
:)

ada yang letak blog sebagai peribadi , ada yang sbagai tatapan umum ..
ikut keselesaan kita sendiri .
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...