Nak menipu pun agak agak la! Korang jangan terpedaya!

Waa rasa macam nak ketawa guling guling jak bila dapat email nih.. haha~~

orang nih pikir aku tak pergi skola ka?? tolong sikit.. wa bukan bengong okeh.. =..=

kamurang tau apa yg wa bengong sangat??
haha..

check it out!



wa kaya woooo!! haha.. sapa mau mintak blanja?? jom menternak lemak kat Big Apple!! haha~~

bengong la manusia nih.. Dah banyak kali dapat email and messege macam nih kat FB pon ada..

Kalau korang pun penah kena, memang korang dahtau, sah sah la menipu kan?? haaaa..

kepadayg belum kena tuh.. jangan la percaya email2 layang macam nih.. 

tipu semata mata oke..

sy tegaskan disini, TIPU SEMATA MATA! JANGAN TERPEDAYA!

BTW, jom join BLOGLIST bos saya pulak.. Blog Genkcorner!

BLOGLIST saya jugak! [KLIK DISINI]

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

Nurul Zakira said...

Wow kaya gak kalau dapat duit sebanyak tu,,, mmg betul tu, kita x boleh percaya seratus peratus pada massage yang sedemikian...

PinkUmmi said...

memang slalu pun akak dpt email bangang mcm nih...bongakkkk jer lebey...igt kiter bengong mcm die gaknyer..wakaka

MARIA said...

Dah banyak sangat kes camni...Saya reply gak email camni..Yang bestnya diorg reply balik..Sudahnya takut effect ape2 saya delete terus...

msredcheesecake said...

CIK PURPLE,
MSRED ARI2 MENGANG LOTERI.DA BERBILLION BILLION DA DAPAT....KAKAKAA

Cik Purple said...

tu lah akak akak semua,,

ingat kte takde tv ker.. macam la kte tak tau yg kes macam nih memang tipu kan.. kan..kan..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...