Aku Tak Follow Sape Sape =='

Photobucket

korang.. korang ade tak hadapi masalah macam cp?? terok tau, cp refresh banyak kali pon masih sama..

macam tuh jugak comment, kengkadang dia tulis kat situ 1 comment jer, bila cp kelik rupanya ada 4 comment..

ape jadik kat blog nih??? dia malas ek?? ker dia sesaje nak kasi suprise??

geram tau kalau cenggini..

haihhh.. 

ade tips tak korang? share la ngan cp! :)

p/s: nengok citer 'saus kacang', geli geleman dgr ashraf sinclair mix cakap indon ngan melayu.. dia dah tak pndai ckp melayu ker?? kesian..=='

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

27 CP's Bestfriend(s):

deqlis said...

sis pun pernah jadik gini..tp esok2x ok laa...ntah blogspot mengong jap hehe..

jom join segmen sis
http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/segmen-pengalaman-puasa-pertama.html

Lala Adila said...

babe , blog pn i pun selalu jd cm 2 , tp part komen 2 biase jek . xde jadi byak pulak ..

emeera asnary said...

hye CP, lameeee sgt x singgah blog kamu !
kekadang saya pown jadik mende yg sama tao, tetibe x ade update org yg kite follow, penat gak laaa me-refresh, hik3

btw, dtg nyh nak soh CP mai tgk sini, special fer u ! ;)

nayli m0m0 said...

cp , saye pown jady cmtuh jugak , rupenyew dye swoh saye kurgkan follow blog owg , haizz ,, pelik2 ~;D
lps tuh , dye jd mcm biase balekk :)

N A T A S Y A ツ said...

saya pon penah jadi, cool je la :D

nti lelame die kuar balek ;)

My Name is Mar said...

Benda biasa...
Blogger ni kadang-kadang SENGAL banyak skett...
Ha-ha-ha:D

Saus kacang?? Best ke ek?? Ni mesti tengah tengok bintang or Pelangi Astro nih..

Entry PERASAN: Rambut U macam Sano lah!

Abang Stalker said...

aah la kot cp..hrtu dia ada kua kt tv.dia ckp indomalay.cm pelik..==' x ske la dgr.tu la..amik lg bini indon,pastu x blk2 malaysia.kn da jd cmtu.

kotak bulat said...

tu ok lg..blog kb.. da 6jam post entri, bru klua kat dashboard

emeera asnary said...

lupeee nak tinggal link, picit sini yek

http://emysk8tergurl.blogspot.com/2011/07/yeahh-his-right.html

;)

ieLa yaaCoB said...

penah je jd cmni..bnyk kali lak tu..tp xlme..sok ok la 2:)

iMBobo said...

masalah kita sama cp! dah 2 minggu mcm tu! puas cari solution..tgk dkt forum blogger buzz, ramai juga ada masalah mcm ni..tp blogger team tgh nak betulkan kot..

emeera asnary said...

CP kite cite kat sini jee laa ek, payah laa kat chatbox !

award tu juz utk menghargai followers atau org yg kite follow, so kite leyh pasing award tu seramai lapan org sahaja ! yg bab bodek tu saje jeee, supaya sume blogger kat malaysia Xspecially dapat laa award walau satu kn ?

kalau CP still x faham, jgn sesegan ke bloge kite n tnye yek ! nite ;)

ArulchelseA said...

sy pun slalu jd mcm tu..malas dah nk pk kih kih kih..

Cik Purple Pinkypuff said...

@deqlis: hahaha..tu ar.. tetiba lak mende ni mengong..:p

Cik Purple Pinkypuff said...

@Lala Adila: tu arr.. pk kte sorg je yg kene mende nih.. yg komen mmg bikin kte bangang la, smlm pn maseh camtuh, dier kata da 4 komen jer nk moderate, tetiba bukan ade 16 plak.. tak ke saspen tuh..=='

Cik Purple Pinkypuff said...

@emeera asnary: hahaha.. len kli tak pyh refresh.. sign out trussss.. mcm cp..hahaha

Cik Purple Pinkypuff said...

@nayli m0m0yeke? abes tuh cp kena kurgkn blog yg cp polow la nih?? hmm tak besh arr kalo gituuu..:'(

Cik Purple Pinkypuff said...

@N A T A S Y A ツ: kalau cp takleh cool.. kompem hot punye! aahahahahaha

Cik Purple Pinkypuff said...

@My Name is Mar: nih bkn sengal sket, nih dah sengal manyak taw! hahahaha..:p best la jugak tp x shuka ngan ashraf sinclair..=='

Cik Purple Pinkypuff said...

@Abang Stalker: cececeh.. mrh nmpk ashraf amek binni indon???hehehehe.. bkn setakat pelik dgr dia ckp bro, meremang bulu roma nih..=='

Cik Purple Pinkypuff said...

@kotak bulat: 6 jam??? dasyhat! pe nak jd la blogger nih.. kite bako jer.. nak?hihihi:p

Cik Purple Pinkypuff said...

@ieLa yaaCoB: msalahnye dear, hari nih oke, sok tak oke, lusa oke, tulat tak oke.. sengal awww..=='

Cik Purple Pinkypuff said...

@iMBobo: sbenarnya masalh dorg ape ek??? napa ley jadi cenggitu, sampai takleh detek follower sgla..pelik kan?

Cik Purple Pinkypuff said...

@ArulchelseA: yaka? jgn malas2 ndak bagus tuk kesihatan..ahaha

fiq. said...

yg kat dashboard tu, saya selalu juga terjadi, tapi refres 1/2 kali, dah ok

Cik Purple Pinkypuff said...

@fiq.: cp refresh lebih dr 2 kali.. nak dkt 6 kali masih gak sama.. last2 cp gi sign out jer..

c genk bah ne said...

andangnya tu...ak pun blik2 kna gitu,,
kin sakit hati ja..ssh mo tgk update org lain yg takda dlm bloglist

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...