Akhirnya~~ Dapat BE dari NuffNang..^_________________^

Photobucket

Sebenarnya 2-3 hari nih cp sangat malas nak hupdate blog.. sangat sangat mlas.. tak tau la nape..

okeh, sebenarnya minggu nih cp takde mood sangat nak menghadap lappy lama2..

cuma cek email ngan nuff jer..

cek punya cek takde pape prubahan, masih jugak 2 hengget..

tapi tadi tebaca blog MIRA EDORA yg dia dah dapat cash dr nuff..

jadik tegerak la hati nak cek nuffnang cp jugak..:)



skali tengok, Alhamdulillah..:) dah bertambah 50sen..:) memang cp senang hati la walaupun jumlah tak banyak..:)

Sekurang kurangnya nampak la penambahan nilai tuh kan.. takde la 2 hengget jer sumur hidop..

nak beli nasik lemak pun tak cukop la pacik.. hihi..

sebenarnya cp tak paham sgt, camne cara nak dpt lebih byk habuan dari NUFFNANG nih..

korang kalau ade tips, share la kat cp..hihihi..:]

Sekian, tu jer nak hupdate tuk hari ni..

JANGAN LUPA TOLONG CP YER? JASA ANDA AMAT DIHARGAI! :)

saaaaaaayang korang sumer! >,<


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

16 CP's Bestfriend(s):

Cik Rose Cute said...

sis pun tak tahu hihihi

gadis melayu said...

dun wory la dear.. rezeki tak kemana.. yg pnting ikut tips2 blogger yg dh dpt untung byk dr nuffnang nie.. cntohnyer hantar tiket, kemaskini profile lepastue kalau ada pape contest anjuran nuffnang join jer tak kesah menang ke tak.. search jer kt google byk lg tips yg ada.. seyesly mmg berkesan.. lg satu pastikan trafik maintain.. insyaAllah ada lah hasilnyer.. good luck..^_^

Подтверждаю said...

as salam..
yeah! biar tak naik banyak. asalkan naik

;)

moga lebih banyak dapat be ;)

http://fadzli-rt.blogspot.com/

SyUhAdA said...

thniah ye..

ArulchelseA said...

cuba tnye syuxer dia pakar bab2 mcm ni...

shy princessha said...

saya jugak xtahu....huhuhu

fiQ'Ra said...

hehe~ lama lama naik la tu.. tup2 dah bole cash out..heee

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

huhuhu,sy jugak xbrape phm!

Cik Purple Pinkypuff said...

@Cik Rose Cute: hihi.. kalau ahkak tau nti share kat adek yer! :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@gadis melayu: yunk.. hntr tiket tuh yg cp tak pandai tuh..hihihi..:) btw, thanks! :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Подтверждаю: tu arr pacik.. senang jugak hati cp tgk..hihi..

Cik Purple Pinkypuff said...

@SyUhAdA: thanks yunk! :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@ArulchelseA: syuxer? ehehehe.. nti la cp skodeng2 blog dia..hihi

Cik Purple Pinkypuff said...

@shy princessha: hihi.. x tau? ermm takpe2 tp klu tau nti konsi kat cp yer!:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@fiQ'Ra: Amin.. insyaAllah.. klu naek nti cp blanje fiqra eskrem yer! hahaha..:p

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA: tu arr.. cp tau tgk BE tuh naek ke tak naek..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...