Kepada yang rajin Join GA dan contest, Jom JOin BLOGLIST saya! :)

Photobucket


Hari nih saya dah buat 1 blog baru utk memudahkan sy join contest dan giveaway..

taklah serabut sangat personal blog sy..:)

Haaa oleh sebab tuh, CP nak korang join la BLOGLIST BLOG TERBARU cp.

cara cara sangat mudah dan tak susah. Tp cp nak yg join bloglist nih kenalah rajin ber'GA dan contest yer..
kalo tak rajin, korang tatap jer blog personal cp nih.. hihihi

Syarat syarat:

1. korang kena komen entri nih.(WAJIB) >Contest Saya Bertudung Dan Sangat Pretty<

2. Follow blog cp tuh >>> My Lucky Blog

3. Letak korang punya link BLOG yg rajin join GA dan contest tuh kat entri nih supaya senang cp nak
masokkan ke bloglist.

tu jer..:) 

p/s: kalo rajin, letak la cp kat bloglist korang jugak..:)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

Annis Wina said...

http://annisisshazwina.blogspot.com/

hhehe :)

saya eqa ikram said...

eqa join :P

http://dasunshinelove.blogspot.com/2011/07/bloglist-blog-terbaru-dari-cik-purple.html

abazilah said...

dah komen , dah follow .

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/

Farhani said...

Assalamualaikum..

SAya join bloglist ni..

http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2011/07/bloglist-blog-terbaru-cik-purple.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...