Saye suke online shopping!

Photobucket

Hai! semalaman tak online.. bengong cp jadi nya..hihihihi~~~

Hari nih cp nak join giveaway lagi..hihihihi~~ macam biasa..:)

nak join klik banner lelaju oke..:) sayang korang!:)

Online shopping nih memang honestly cp sangat sukakannya.. dah 2 tahun cp guna cara nih tuk shopping sebab mudah dan banyak pilihan.. selain tu murah.. cp tak perlu nak jalan jauh jauh, penat penat sampai luntur mekap..*cececeh... haha~~
setakat nih barang yg cp beli online semua berkualiti dan sampai dengan selamat ke tangan cp.. Alhamdulillah..:)
 cp ada sediakan tips tuk online shopping nih, jom layan! :) *maafla, pic gi ne berat sgt seh.. tp i try my best utk jadik skreatif mungkin!:)

ko hade?? takde kan??hahaha~~

jom skodeng hadiah pulak!:)

Shawls & Inners by butikpinkku

Kaen Pasang by Butik MyRania

Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop

Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop

Lens dan Handbag by Bifa's Collection

MAC Cosmetics by Styleholic Chick



Pin Comel by Kitty Shawl

Accessories by Midfashion Shop

Accessories by NURWIYAH COLLECTION
Cantek kan sume hadiahnye??? gempak gituuu.. hihihi

Apa lagi, mari la join ramai ramai!:)

GENKCORNER. CIK ROSE CUTE, dan ECHA RIERIE!!! Anda bertiga telah berlegar legar di kepala saya sebagai mangsa tag!! hahahahaha~



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

daunhijau said...

haah..kite pn suke online shopping! hehehe ^_^

fiQ'Ra said...

wahh... gud luck CP ;)
jom klik cni & komen erh ;)

cik bihah said...

GUD LUCK ;)

Подтверждаю said...

as salam..
pakcik pun! tapi beli gadjet lah. ekeke~

semoga berjaya ;)



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

butikpinkku@gmail.com said...

thanks again tau join.. 17hb Ogos, 6 pg fara announce winner kt blog taw..

ps: sila2 lah tempek banner butikpinkku taw~ muaxx~ XOXO..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...