BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Photobucket

nak join klik banner

saya sangat mengharapkan kritikan membina yg boleh memajukan diri serta blog saya nih..:)

BA kata tamo puji, so saya melarang sebarang pujian ke entri ini! :D

kritik habe2 k!:]



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

13 CP's Bestfriend(s):

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah...komen saya : tulisan untuk entri yg matching dengan tajuk entri...

AnAk dEneSor said...

kritikan ikhlas...

cp mungkin kne letak lebih dr 1 post kt main entry cz bru owg dpt tau entry terbaru cp=)

http://anakdenesor.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Edy Ramanov said...

blog ni agak berat nak bukak. kalau boleh widget yg x perlu buanglah ok.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik najihah said...

cumilnye belog ni..
cume kalau bole tukar kaler font kot

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

(: gebangkembang :) said...

nice and simple..oke je :)

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

hai.ur blog ni lagi cantik bukak guna ape ye? sebabnye i bukak guna mozilla ur blog penuh skrin laptop i.hahaha.ok 2 je nak ckp

jemput kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

KimiCnoL said...

banyak benda bergerak..pening lalat sat ;D

petua kuruskan badan??

Mrs. Farhan said...

Tulisan kasi simple2 je k. Sbb agak susah nak baca. Hehehe.

Blog ni dah lama follow. Heheh. Baru je nak komen ckp xyah letak lagu.

Tetiba kuar lagu tinggi2 gunung kinabalu. Omaigoddd, rindu ngan plkn. Hehhe. Siap hafal lagi lagu ni tau. SUka sangat2. =)

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Abang Stalker said...

hiyaaaahh~

kritik blog dia...


blog cp cun melecun! ;)

c genk bah ne said...

sa mo kritik pedas..
sampai ko nangis sbb sa tau ko nya buah hati tiada d sabah hahahahahah...



bek ko bersedia ngn komen aku hahaha



















santik bah...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...