Saya/Aku/I join Contest The Best Picture of Me

Photobucket


click banner for detail!:)

i've copied terms n condition! cekidaut! :)

1) Mestilah seorang blogger yang ada blog sendiri.[done]

2) Bagi yang belum follow blog ini, Kena follow blog Sofea untuk lebih senang di update. Lepas contest terpulang pada korang nak unfollow atau stay.[done]

3) Buat satu entry yang bertajuk " Saya/Aku/I join Contest The Best Picture of Me :) "[done]

4) Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada http://engkusofea.blogspot.com/2011/06/contest-sulung-sofea-ada-orang-nak-join.html[done]

5) Upload satu gambar SOLO anda yang anda paling suka (FAV PIC ) ( Nak upload banyak banyak pun boleh tapi gambar yang pertama yang akan dipilih ) tapi please jangan gambar muka sahaja okay :)

[done]

6) Ceritakan sedikit kenapa anda rasa Gambar tu Best ? Nak cerita banyak pun takpe asalkan tidak membosankan JUDGERS : )

Celi pic nih tak ayu mana pun.. cp cube nasib jer..:) Masa nih awal pagi lagi .. cp pegi skola.. amek sijil stpm.. best sgt..dapat jumpe ngan cekgu2..:) errr.. okeh, foto nih best sbb cp jrg amek foto full body, slalu tepek muke jer.. yela, badan gedebak besar kan..hahaha. so rasenyer mostly gmbr yg full body, this is the best picture of me! :) lagipun, tuh senyuman ikhlas tuh..tengah bahagia.. sebab lepas tuh nak pergi date! 
ahaks..:D
[done]

7) Tag 3 orang rakan anda
Genkcorner, EchaRierie, Etong [done]

8) Tekan butang Like FB kat right sidebar.[loading 87%]

9) Dan WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :)

10) Contest ini akan berakhir pada 30 Julai. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan )

11) Pemenang akan dinilai berdasarkan tahap ke BEST an gambar itu di mata juri.

12 ) Jangan risau, kami akan mengjudge dengan adil & saksama. Takde istilah judge based on rupa / jantina mahupun friendship.

13 ) Meng - Edit Gambar adalah dibenarkan selagi wajah ayu kamu  masih tampak jelas.

14) Saya Tuan Belog ini sendiri akan menjadi hakim untuk contest sulung saya ini. So tak perlu anda susah payah nak minta orang votekan atau apa. By the way, saya akan dibantu oleh Nafisah Mohaidin, Nurul Lyana Rahman, iaitu Bestfriend saya sendiri untuk mengjudge penyertaan anda : )


HADIAH ?

Sofea akan pilih 5 winners with best pictures.

2 First Prize Winner each will win
1 x Mystery Prize
1 x Colourful Inner
2 x Selendang Bercorak ( Random Pick )
2 x Various Tudung Accessories 

2nd Prize Winner
1 x Mystery Prize
2 x Selendang Bercorak ( Random Pick )
2 x Various Tudung Accessories 

3rd Prize Winner
1 x Mystery Prize
1 x Selendang Bercorak ( Random Pick )
2 x Various Tudung Accesories 

& jika ramai peserta, mungkin jumlah pemenang akan diextend kan.

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

2 CP's Bestfriend(s):

Подтверждаю said...

as salam..
moga berjaya CP ;)

persaingan sengit nih.
ada yang boleh tahan femes masuk join oh~ CP upload banyak2

=)



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Maya Lisa said...

good luck sayang ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...