BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

Photobucket


click banner utk join! sampai jam 2 ptg je k!

Okeh, sebenarnya cp dah sign up blog nih since june 2010.. memula masa tuh tak pernah tau pun ada komuniti blogger nih.. ingatkan blog tuh macam newspaper ataupun diari..
tp memang langsung tak tau ape2 la masa tuh.

Pastu cp abaikan la sampai la bulan januari lalu BFF cp Genkcorner mintak cp tolong dia,, So kami buat 1 blog 2 admin.. Sebab tuh Header genkcorner, "bila DUA insan berkongsi blog"

Tapi stat April, cp sign in balik blog cp yg cp abaikan tuh.. dan wujudlah Littlequeenstory.. 

Selama tuh cp masih mintak tunjuk ajar genkcorner.. Sebab banyak benda yg cp masih tak paham.

Mulanya cp berblog sebab minat dan ketagih.. tak hupdate sehari, memang dah gusar. tapi sekarang cp dah paham apa sebenarnya faedah berblog tuk cp.

Sejak cp berblog, cp dah rajin tengok berita, sebab kalau tak tengok, macam mana nak buat entri ataupun komen entri orang lain. Selain tuh, banyak sangat pengetahuan baru yg cp dapat bila berblog sebab tuh cp sangat suka berblog. Isu yang dikupas dalam blog sering menjadi isu di berita.. So cp bole la eksen2 kat family " alaaa, dah tau dah hal tuh.. dorang citer kat blog.." kan best??

Okeh, Idola cp memang BEN ASHAARI dan Yuyu Zulaikha.. Itu betol, takde bodek2 ek... hihi..

CP citer sket la pasal cp yer..:]

nama betol cp, Syarizah Ema Binti Othman..
Asal dari Membakut Sabah. Berumur 21 tahun..:]
saya penganggur berjaya..:p


matlamat selama berlog: saya nak jadi seorang blogger yg slumber giler giler secara luaran 
tp matang dari segi pemikiran..:] 
kematangan itu bole dinilai melalui cara dia mengawal diri dan percakapan..:]

Sekian! :]





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

Nadya O'Conner said...

owh..cik purple dgn genk corner bersahabat..:)

SPEK HITAM said...

semoga jadik blogger yg hebat. tadi kat cursor ade macam bintik2 ingat ade binatang kat screen habis aku kibas2 screen, hehe.

cik najihah said...

singgah dari segmen BA..
keep on blogging ya :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Nadya O'Conner: yup.. hihihi.. tak tau ker??

Cik Purple Pinkypuff said...

@SPEK HITAM: tenkiu..hihih.. tuh buble cursor yunk..hahahaha.. kibas pakai berus pon tak hilang! kekekeke

Cik Purple Pinkypuff said...

@cik najihah:) oke! thanks dear..:]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...