MFS GIVEAWAY [2011]

Photobucket


klik banner cepat!!! esok dah due date taw!!!

Tuan blog, sy dah buat sume taw.. boleh tgk link awk kat bloglist VIP saye okeh..:)

GA nih memang menarik!! korang mesti join tau sebab ini GA pertama yg mempertaruhkan pantun tuk menang hadiah!! cp pon sampai pening2 mengarang pantun tadi.. Nasib baik minat subjek BM.. hihihi~~

Jom korang terjah sket pantun cikai cp nih! :)

Temu janji bersama buah hati,
berjalan jalan di pasar tani
tuan blog yg baik hati,
kasi la Cik Purple menang GA ni..

Pergi berperang menaiki bahtera,
tak pernah kenal erti putus asa,
cp doakan sihat sejahtera
agar bisnes maju sentiasa!

hahaha~~~ cp kasi dua skali!! harap boleh menang la yer..:p

Amin.. korang doa2kan la cp menang..hikhikhik..bukan senang cp nak tepek iklan kat blog..hahaha

CP tag GENKCORNER dan ETONGS!

TARIKH TUTUP
13 JULAI 2011


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

3 CP's Bestfriend(s):

Подтверждаю said...

as salam..
alahai..comel je pantun.
ekeke~

semoga berjaya~

;)

OH. pasal JQuerry tu, bukan gambar je. apa2 elemen pun boleh.dalam template pun boleh. ia cepat load.
lkalau baca entri pun, ia load mana bahagian yang perlu bila kita refresh kalau page tu tak full load



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Nadya O'Conner said...

nak join..gudluck yer..:)

midfashionshop said...

hye...thanks coz join...gud luck!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...