Yeay! Cute Stuff ?? Umo blog dah 3 bulan??? Mana satu nih???

Huhu~~ Penat giler weh...
Esok nak kenduri sempena menyambut bulan ramadhan~~ kita org panggil MENITIR.. tu bahasa orang sini la.. haa.. esok2 gua ceta pasal tuh okeh..
skg yg gua nak citer pasal blog gua~~ blog gua dah 3 bulan..
Alhamdulillah.. Selama tiga bulan nih macam macam yg gua dah tempuh..:)


Happy Birthday bloggie (sambil sedih menitiskan airmata..)
Birthday bloggie gua memang cool la! )07.07.2011
Sama ngan birthday sepupu sepapat aku yg penah aku dok crush dulu... *gilo apa minah nih..ahakz! :p
Oke2, jangan cakap banyak, dia dah bertunang oke.. BERTUNANG...

Tadi kan, masa cp teman mama pi pasal beli barang tuk kenduri esok, cp pun cuci cuci mata la kat kedai RM2.00.. Nama je kedai 2 hengget tp harga barang takde yg 2 hengget! sama jer.. (kat semenanjung ader ker kedai macam tuh?? selama cp kat sana tak penah jumpa pulak.. asyik2 mydin.. huh~~ SENGAL! ==')

CP jumpa la beberapa item yg sangat sesuai utk raya nanti.. ceh.. ahaha~~

takde la, memula tujuan beli fake eyelashes, tetiba nampak la bende2 cute tuh..:p

nak tau per?? jom!
/
/
/
/


haaa ni la barang yg cp pegi beli tadi... 


Hair clip! sangat sesuai pakai kat shawl!

Mesti gua paling comel raya pertama tuh..hihihhi~~ (perasan kongkang minah nih! nyampah!!!)

korang bekenan ker??? elee jelez.. hahaha~~

Nak??? Errmm murah jer, kalau cp yg jual, ikut formula algebra dan calculator..(ade ker???)
cp jual bende2 tuh rm5 tiap 1(free postage) tp minimum 3 item la..haha~~ actually memacam lg bentuk dier, tp takkan cp nak beli sume.. takde duit wak... lain la kalau awk blanje..hihi
kalau korang nak, gitau la cp awal2.. sebelum raya.. korang PM d FACEBOOK cp k?
Hahahahaha~~


Comel tak???hikhikihik.. suke pink sgt! :D



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

3 CP's Bestfriend(s):

Cik Teddy said...

comel je kot..huhu

fa said...

comel.. ^^

Подтверждаю said...

as salam..
comel aja bah~
hehe..menitir. lama dah pakcik tak dengar sebutan ni.
selalu dok dengar melanau aja.
ekeke~

happy besday buat bloggie CP~

;)

penuh pinky~
raya nih berpinky2 la ya?
haha~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...