Menu Lunch! Errr.. macam minum petang jer..=='

Photobucket
Haaa.. hari nih cp rasa maaaaalas sangat!

malas bangun, malas jalan, malas duduk, malas bediri, malas makan, nasib baek tak malas mandi..

hihihihihhi~~

korang! 

hari nih cp amek lunch ringan jer! hihihihihi~~

korang nak tau pe?

drumstick almond thrill!

oreo ice cream!

dan last sekali!!!!!
/
/
/
/
/
M.Nasir? Hang tuah! M.nasir kan?hang Tuah! adab hamba baik dijaga..hahaha

ce teka iklan pe???


kit kat!!! hahaha

sekian.. terima kasih! :) semua pinjam kat google oke..:)

p/s: gua tak tau pun eskrem drumstik tuh buat contest.. lepas gua dah gigit habes, tgh search2 kat google image, bawu nmpk banner.. ==' pssttt.. tolong komen gambar gua banyak2, KLIK SINI.. kalau gua menang gua blanja korang eskrem drumstik k..:) *hanya utk blogger yg tinggal area kampung gua..

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

8 CP's Bestfriend(s):

muz said...

ne boleh kira diet ke?

CiK PurpLe PinkyPuff said...

@muz:hahahha~~ ntah tah bro.. buli kali arr... kekekeke~~~ mls bha mo mkn..td pg udah mkn nasi lamak..hihihi

muz said...

nda pa tu, tapi jangan jua selalu ne, kang gemuk badan malar makan eksrem ama coklat atu... :)

CiK PurpLe PinkyPuff said...

@muz:andang suda gamuk, kan wuat camana lg..hahaha~~ :p

muz said...

gumuk kah comel? ada dua tu jangan silap...hahah

CiK PurpLe PinkyPuff said...

@muz:hahaha~~ dua2 la kali..kekkekeeke~~ :D *perasaan cumil..hahaha*

muz said...

haha, jaga mun ada orang dengar, ada yang nda puas hati nanti tu...

CiK PurpLe PinkyPuff said...

@muz:kan mbuat cmna mun ia nda puas ati..sabo jela..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...