Segmen saya BATALKAN tapi ada berita PENTING!

Photobucket

pe tengok2?? cp majok nih! korang jaat aww.. takde nak join segmen cp..:(

SEGMEN INI >> (KLIK) DITUTUP

huwaaaaaa~~!!!! sobs.. sobs..

okeh, dengan ini segmen ditutup TAPI!

tapi ape???

ape yg tapi???

ce cakap cp, ce cakap!!!

TAPI! 2 org yg join tetap dapat hadiah! :)

haaa..

okeh,

pemenang pertama!


cp akan buatkan sebijik banner flash dan watermark utk beliau.. shuke tak?? hihihi..

pemenang kedua!


cp akan editkan blog beliau dan kasik header free skali.. best tak??? hihihi..

dan

 hadiah penghargaan, dua2 akan dapat doodle free sorang satu ek.. yeay!!! tepuk tangan kuat2 kasik mereka jelez!!! hahaha..

korang bole husha cp kat  FACEBOOK CP k? KLIK DISINI

cp ucapkan ribuan timer kaseh sbb sudi menjoinkan diri utk segmen yg susah dan mencabar nih..haha

okeh, toksah menyesal yer yg lain.. saper suh ko tanak join segmen haku.. hahahaha..:)

tapi! kalau korang nak hadiah jugak, boleh aja dong..:) 

cara2nya mudah 

sumbangkan seberapa banyak komen yg korang shuka, tak kisah komen hape pon tp WAJIB lebih dari 3 patah perkataan kat ENTRI ini..

TARIKH TUTUP 31 JULAI 2011

CP akan buat pengiraan selepas tarikh tutup dan nama yg paling banyak komen akan menerima...

banner flash / watermark / doodle / edit blog / header PERCUMA

suma akan di buat mengikut permintaan, tu pun kalau korang sudi nak terima la.. klau tanak, cp bukan paksa pon..hihi.. tapi hanya boleh pilih salah satu. hihihi kalau pilih sumer kang cp pengsan nak buat.. :p

cp akan cari 3 PENGOMEN TERBANYAK ! :)

Ape lagi cepatan dong TEKAN DISINI

yg dah komen terima kasih banyak2..:) kalau sudi komen la lagi..hihihihi.:p



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

Kancil 8349 said...

eya ...dapat hadiah...ndak apa...cuba lagi...

MissCt a.k.a MuqDeq said...

tQ cik CP.. :)
Shuke laaaa....
Susah ke segmen ni? Rsenye simple sample je.. huhu...
Nak j0in gk la yg k0men tu..
Nak d0odle byk2.. Haha.. *0k MissCt tamak!!! :D

My Name is Mar said...

Cik Purple.. Bukan taknak join...
Masalahnya susah ler bebenau segmen tu...
Macam wa.. Duk Melaka..
Mana ada lagu????
Lagu negeri tak ada..
Lagu kaum boyan ada r..
Ha-ha-ha:D

Peminat bola Sepak yang 'sopan'

mizzkechique said...

tahniah kepada yg berjaya..

kenapa xpasan ada segmen anjuran CP ni?? adeh la..

ArulchelseA said...

nnt sy komen bnyak2 ok2..dah jgn nangis2 lg..:P

'Ainun Qalbi said...

tahniah yer yang berjaya...
alaa.. jangan la marah2 + majok erk CP.. nanti wt segmen apa2.. tag ainun qalbi yer.. <3

SyUhAdA said...

bes jgk hadiah nie..

SyUhAdA said...

@ArulchelseAhaha..komen laa byk2 ye..

c genk bah ne said...

tak susah pun segmen tu sebenarnya..

lagi pun best apa dpt share lagu tempatan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...