Yeay! PEMENANG CP's GIVEAWAY SUDAH BERJAYA DIKESAN!!!!

Assalamualaikum uols~~:)

Maaf terlewat!

okeh macam yg CP dah janjikan, cp akan umumkan pemenangnya sekarang..

kompang please!!!

hihihihihihi~~~

Sebelum tuh, korang boleh cek NO BERTUAH korang >DISINI<

Baiklah, tanpa membuang masa, dengan lafaz BISMILLAHIRAHMANIRAHIM...

2 PEMENANG UTAMA 

/
/
/
/
/

dan


3 PEMENANG SAGUHATI

pulak,




Sekian..

TAHNIAH dan JUTAAN TERIMA KASIH buat semua yang terlibat! :)

Sila Ambil Banner Award Nih yer..:) Bole letak kat side bar:)

Banner Cikai jer..:)

klik untuk size sebenar..:)

Kepada yang tak menang jangan sedey okeh.. Doakan rezeki CP melimpah lagi lepas nih supaya CP boleh buat GA lg pasnih..

Kepada 2 Pemenang Utama, Sila berikan NAMA, ALAMAT dan NO,HP Anda ke Email saya: eyza_ikeuchi333@yahoo.com ATAU PM ke FACEBOOK saya.

Tapi CP cuma kasi masa 24 JAM sahaja okeh! sampai esok malam jea, sebab CP akan hantar gift pada hari rabu nih.. InsyaAllah kalau takde pape la..

Kalau takde respon, CP akan kasik kat org lain.. Hahahahaa~~

KEPADA pemenang saguhati, CP akan kasik link korang kat GENKCORNER utk di review..:)
so tunggu okeh..:)
Untuk menuntut Header / Banner korang boleh PM cp kat FACEBOOK jugak..
senang sikit nak bincang kan..


p/s: pasnih kalau ada rezeki lagi, gua nak buat contest 'dulu lain, sekarang lain' lah!






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

15 CP's Bestfriend(s):

Mish Apple said...

tak dapat .

amirul.fareast512 said...

ahah . alhamdulillah .. even dapat yg join utk kesekian terakhirnya, ckupla sekadar dapat saguhati .. ye dak ?? huhu , eh eh . cop saguhati dpat adiah jgk ke ?? kekeke~

isyam mirah said...

hah!!!..mcm mimpi ni..hihihi..bru bgn tdo..besh wo tdo ptg3 mcm ni..sekali menang hadiah utama lak..yeay!!..tQ CP

isyam mirah said...

miraH da sent email..

CiK PurpLePinkyPuff said...

@Mish Apple: lorrr... jgn ar sedey yunk~~:) nti kte wat lg yer..:)

CiK PurpLePinkyPuff said...

@amirul.fareast512: dapat yunk, bole tuntut banner atau header kat fb sy oke..:)nti blog u akan d review jugak..:)

abazilah said...

ala , tipis betul tersasar . huhu . saya no 76 . no 74 , 75 , 78 pulak dapat . huhu .

genkconer said...

sapa yg menang tu minta link ok.. kat ruangan komen tau kat shoutbox..makasi

tiefazatie said...

owh..tahniah pd yg mng!

CiK PurpLePinkyPuff said...

@isyam mirah: okeh mirah..:)

CiK PurpLePinkyPuff said...

@abazilah: tak pe, bukan rezki kot..:) lain kli kte wat lg k..:)

amirul.fareast512 said...

TERIMA KASIH cp .. HUHU

emeera asnary said...

namber bawah 20 ! laen kali klau nk masok GA agy, x nk laaa join awal awal, x ade lucky ! huhu

btw, yg dpt tahniah =)

nurul atiqah said...

Alhamdulillah menang. Thanks to random.org. ~ Hikhikhik

Etong said...

astagaaa. sepatutnya 67 bha tu. hahaha tahniah kepada pemenangg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...