Spontaneous Thursday #1 - Semoga berjaya !






p/s : tekejut tgk stadium penuh..! 

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

11 CP's Bestfriend(s):

Elih Japahar said...

hermm..nampaknya gagal :(( tak pa, tahun depan cuba lagi hehe

tiefazatie said...

sedih..kalah kte nie..tp bermaruah la..hee

Atika Farha ;D said...

saya setuju. dah masuk link bgtau yeah. pastu saya akan segera masukkan link awak dalam bloglist saya dan bgtau awak :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Elih Japahar: iya.. bkn rezeki kta ni kali kn.. mo bwt cmna..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@tiefazatie: yup stuju sgt! bengang ngan s'pore yg suka maen pengsan2 d tym game.. hahaha

Cik Purple Pinkypuff said...

@Atika Farha ;D: okessshhh cayan..:)

aizamia3 said...

walaupun pasukan Malaysia kalah malam tadi tapi mereka tetap terbaik.. ;)

Cik Purple Pinkypuff said...

@aizamia3: yup, stuju!hihihi

c genk bah ne said...

kita jgn down,kalau peminat down palgi pemain mesti diorag berkali gnda down..
jd teruskan sekongan anda ok..

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne: bnr tu genk.. aku stuju.. mun aku down kekasi ku (amirul hadi) lg down..hahahaha

c genk bah ne said...

atutah,,
kena sentiasa bg semgat baru diorg pun semgat mo men bola..

ne nda,,bila kalah,,kutk sana kutuk sini..bila dah kena kutuk,pemain kita pun tekanan..bila dah tekanan mcm2 lah nda jadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...