Segmen | Blogku belum popular

Photobucket


nak join kelik jer banner

Okeh, sebab napa sy join segmen nih sebab blog sy memang belum popular, follower memang dah menyenangkan hati, tp trafik tak naik naik.. tu la pasal napa cp kata blog cp blom popular lg..:)
cp harap bole up trafik melalui penyertaan mcm nih..:)
Selain tuh, cp jugak nak tambah kenalan, terutama yg kacak dan hensem2 spoting giler..hihihhi
cp harap blog cp nih dapat mengecapi kepopular'an satu hari nanti! hihi


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

7 CP's Bestfriend(s):

Nadya O'Conner said...

tumpang lalu..sambil nak bagi tau nad dah letak iklan..:)

Cik Rose Cute said...

Usaha tangga Kejayaaan...

Malek Ku said...

ye ye je x fofuler...

Malek Ku said...

ye ye je x fofuler...

Malek Ku said...

ye ye je x fofuler...

japilla said...

jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

Fara said...

melawat ke sini..dari segmen yg sama..jom ziarah ke blog ku juga...salam kenal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...