Tolong jelez Sekarang | Abg Stalker Komen Entri Cp!








Photobucket

hiihihih..sengih jap.. tadi sibuk buat entri penuh semangat KLIK SINI untuk baca.. tetiba buka dashboard nampak byk comment nak kena moderate.. ngat kan entri bru tuh dah jadik isu panas.. rupannya..
ABG STALKER komen manyak2 weh! tgk kat atas tuh?? kalau rajin kire la baper komen beliau sumbangkan.... hahaha
korang tau tak, cp nak citer sket..
memula cp jadik blogger cp kenal abg stalker je sbg blogger yg fofular tau! betul! tak tipu dan tak bodek taw..! :D tak tau camana ley sesat ke blog bliau. masa tuh tak kenal BA lagi... yelah newbie..
hihi..jangan gitau BA yekk..:p
masa tuh blog abg stalker masih lagu Aishiteru, feeewit..  pastu tak silap templete bkn mcm skg nih.... hihihi..

okeh, cp nak ucap masyeh banyak2 kat abg stalker sbb sudi sumbangkan komen kat blog cp.. terharu weh..

dulu2 cp tak berani nak tegur dia, segan.. hahaha..:p takut dier tak layan newbie.. rupanya dia memang sempoi habis! :D spoting! mmg terbaek la!! hihi..:p

cp nak request abg stalker jadik abg sedare boleh?? hahahha..:p

oke, korang jom la husha2 abg stalker yg tak berapa nak ensem tapi manis tetap ade taw!.. hahaha

jom! KLIK KLIK KLIK!! :D



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

16 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

amboi abg stalker..bikis sy jelez ni..hehehe..

besh kan blogger sempooiiii!!!

Miss Nadya said...

wow..cemburunyer nad..hehe..nak macam tu jugak..hehe..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA: hahaha.. sile jelz skrg..:P best kan? org cenggini la kte patot supot! :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Miss Nadya: nad.. klu nak cenggitu, jom husha2 abg stalker..:p hihi

Maya Lisa said...

memang best kalau belogger shempoi sesempoinye ^^ !


Ni yang maya nak jele ni ^^

Maya Lisa said...

memang best kalau belogger shempoi sesempoinye ^^ !


Ni yang maya nak jele ni ^^

Maya Lisa said...

memang best kalau belogger shempoi sesempoinye ^^ !


Ni yang maya nak jele ni ^^

iMBobo said...

hapy betul cp hehe..nak visit abg stalker plak lah :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Maya Lisa: yup! :) jum supot abg stalker! hidup abg stalker!:) *sambil angkat banner! :p*

kotak bulat said...

untungla.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@iMBobo: kompem.. ! hihi..:) jom klik blog abg stalker laju laju! :)

Abang Stalker said...

itu sebhagian dr penghargaan cp join segmen abg. :) thanks cp bt entri khas utk abg.

hey,tang "x brp nk hensem" ye ke?wahahaha ;))xpe2..biar low profile.

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

kita x jelez !sebab abg stalker komen entry kita jugak he3 !

Abang Stalker said...

owh lpe..:) abg sudi jd abg sdra kamu cp.

thanks a lot. ;)

N A T A S Y A ツ said...

wah, nak usha gak :DD

c genk bah ne said...

huhuuhhu..jeles gak..tp sa pun pernah kna terjh ma ni abg ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...