Freebies Friday #1

DITUTUP!!!!

Hari jumaat yg mulia nih.. cp nak beramal sedikit..:) insyaAllah cp akan sediakan freebies setiap hari jumaat..:)
hari nih cp sediakan doodle, mungkin next week header? banner?? ataupun edit full blog?
cekidaut! :)


all right reserved 2011

name: Doodle girl #1
Color: blue

nak doodle free nih? sila letak komen anda di bawah dan sila nyatakan:
1. blog url
2. warna yg diinginkan.
(warna bole tukar ikut citarasa korang..)

TERHAD UTK HARI INI SAHAJA!

AMARAN! Dilarang mengambil tanpa kebenaran! Hanya mereka yg meletakkan komen di entri ini akan diberikan secara percuma! bukan susah pun, 2 bende jer cp mintak..:)
harap korang beri kerjasama yea!:)

MAAF! Freebies Untuk Hari Ini Telah DITUTUP  !!!!

ingin menempah doodle dengan harga RM5 sahaja? KLIK DISINI


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

12 CP's Bestfriend(s):

Cik Rose Cute said...

hihihi...nak jugak la...comel nak kaler pink..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/
kaler Pink

sab solhi said...

comey!! free ea?? nk purple!! hehe

http://cyndersab.blogspot.com/

Yana Dluvers said...

nak nakk sangadd ,

http://d-luvers.blogspot.com/

nak kaler pink yg comel :')

nanakimie said...

nak jugak:)

warna pink..hehe...

http://nanakimie.blogspot.com/

Nor Aishah said...

salam...CP, Aishah nak doodles muslimah yg cute tu jugak....

Kalau bleh Aishah nak warna hijau...
Aishah punya blog....
http://denganredhaallah.blogspot.com/

AQILAH ALIAS said...

erh,comeynye.. nak jugak boley ? Hehe
nak kaler purple ..

ni blog sy :http://aqilahviolet.blogspot.com/
TQ . :)

nurin assyahira said...

uwahh ! ryn naa jugakk . . cp na bgy ta? hehe =)
ryn na kaler purple jugkk taw :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/

Zetty Selamat said...

Hye!

Nak jugak!!!
Nak kaler opink, ejau, pepel, eh sumela nak!

Tapi mcm lari tema dengan blog kite, eh takpela nak jugak!!!

:P

http://zettyselamat.blogspot.com/


Lalalalaaa~

azieabdullah said...

hye CP...azie nak jugak boleh?nak warna pink jugak...hehehee..mekasih CP...

http://cikazimasabdullah.blogspot.com

ct nuur' ain said...

aii...
comel laa....
cute...
kalau cp sudi memberi...
aeeinn pon nak..
klu wat warne pelangi leh tak??
hehehe..

http://ctnuurain.blogspot.com/

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

nak2 jugak http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/!suka pink jugak !bule en ?btw cp nak tak crusor mouse moustache wan pink?

♥ SyaHmi ♥ said...

Hye :)

Nak warne Purple punya ..
Boy nye tau ! Huhu

http://syahmisygsyazwany.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...