Bag Vintage... Itu Bag Ibu saya!!

Assalamualaikum korang~~ :)

Buat pe tuh??? Hihi~~ Ahad yg cerah nih best kalau kite pegi lepak kat taman2 rekreasi kan??

Okeh, actually td cp baru balek dr "tamu" atau korang lebih paham dengan perkataan pasar minggu ataupun pasar tani..

kat tamu tadi cp tengok banyak beg comel loteh.. murah pulak tuh..

jadi husha2 la kat mama, " ma, blanja la handbag tuk raya nanti.." pastu mak suh pilih jugak la..

Pilih punya pilih takde yg bekenan di hati..

 last last ckp kat mak, " ma.. teda ka beg vintage yg mcm YUYU ZULAIKHA tu arrr???"
mama pun dengan muka heran + blurrr "siapa tu kan??? anak sepa??"
Cp jawab dengan yakinnya! " alaaaa.. tu bha yg d blog tuh.. blogger popular.. cantek ma beg dia.. stail dolu dolu.."

Balik dari tamu, mama mintak cp tengokkan beg tuh, cp pon ape lg.. cepat2 la bukak lappy.. skodeng entri yuyu yg nih > KLIK<
Lebih kurang ala ala vitage mcm nih la yg cp nak..


CROSS BODY BAG 6
JARIYA MESSENGER BAG
VINTAGE MESSENGER BAG - VELVET RED
yg nih stail beg yuyu zulaikha kan?:)

pastu mama ckp dengan ketawa terbahak2.. =='

" astaga anak ku ani.. beg ku zaman muda muda plang tu.."

CP pon ikut ketawa la jugak.. tp sedikit geram.. *ade ke patut mak ketawakan haku..

"ma, trendy bha tu beg.. vintage.."

Mak pun jawab, " cuba ko pi bilik mama, ko ambil kerusi la skali... (ini bkn kerana cp pendek tp kerana almari itu tinggi sangat sampai ke syiling noooh...) ko tengok d almari yg atas sekali.."

memula cp cari dpt yg usang.. cp memang ketawa guling guling..

" adeii burok bha nih ma.. ndak mau la..." hahaha~~~

Mama pun marah, " mgapa ko ambil yg buruk atu?? klau atu, mama pun tamau pakai.. cuba tengok sebelah lg.."

Last last cari punya cari jumpa jugak dalam plastik..:)
/
/
/
/

wohooo~~~ Carlo Rino..
mama cakap beg nih mama beli kat labuan dulu dalam tahun 90-an la..masa tuh harga masih RM500 lg..
Tengok la, dah 20 tahun tp masih nampak baru lg kan??

haaa yg itam tuh beg cikai gua.. murah jer gua beli, rm39.90..ahakz~~

tp yg sebelah tuh~mantap!
cantek tak cantek.. ko peduli hape??ko hade??? muahahahahaha~

So??? gua waris beg mama gua je la.. hahahaha~ yeay! dah dapat bag vintage..memang original vitage la.. hikhikhik:p 

toksah la beli lg tuk raya nih.. yahuuu~~~~!!!! :D

kalau korang bekenan kat beg2 vintage bole terjah kat sini >>> http://www.sometime.com.my

sekian, jangan lupa komen ENTRI INI (contest saya bertudung dan sangat pretty)..
 sayang korang laju laju!:)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

14 CP's Bestfriend(s):

einz miszmessy said...

wow!!!mau juga~hahaha

einz miszmessy said...

wow!!!mau juga~hahaha

echaRierie said...

cantik daling..hehehe

Farah Shamsudin said...

trend dulu dah mula keluar balik skang ni kan..

Подтверждаю said...

as salam..
hehe~ memang comel la bila CP bergaya dengan beg vintage tu ;)

hehe..macam2 =)
ok! komen~ komen~

pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
CP perlu tahu,


Ringankan Blog Dengan JQuerry script Lebih Baik Dari Buang Widget~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

hyemynameisrasyid said...

pergh.,mahal ni.,

nice blog anyway^^

salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^

Cik Purple Pinkypuff said...

@einz miszmessy: jom kta konsi2 nak tak??hihihi~:p

Cik Purple Pinkypuff said...

@echaRierie: yaka.. tenkiu sayang..hihi..:D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Farah Shamsudin: a;ah.. tak sgka kan.. gua blh pakai beg mak gua..haha

Cik Purple Pinkypuff said...

@Подтверждаю: ceceh pakcik..takde la..*blushing*

Cik Purple Pinkypuff said...

@hyemynameisrasyid: salam perkenalan!:)

Cik Eka said...

eka pun cari beg mak,jumpa..hahahaha

nak pakai tapi sayang

Cik Purple Pinkypuff said...

@Cik Eka: hihi~~pakai la jarang2..:p

Anonymous said...

sy mahu jual beg vintage carlo rino..brmnat ley jenguk3.http://imaddictedtosteamboat.blogspot.com/2012/04/carlo-rino-2-vintage-for-sale.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...