BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA

Photobucket


Okeh, cp dah ada 3 blog yang cp pilih.. sebab utama cp pillih ke tiga tiga blog nih.. sebab mereka yg pertama  komen entri cp..:)

blog tersebut ialah:)


Beliau org pertama yg komen entri cp..:) Cp sangat berbesar hati dan berterima kaseh kpd bliau sebab sudi kelik blog cp utk di terjah..:) Bagi Cp nadya tak sombong.. CP dah lama follow dia..:) dia pun sama.. kan kan kan??:) hihi.. Jom la terjah blog dia! dia geng PINK oke..hihihi..:)


Okeh, beliau org kedua yg terjah blog cp.. Akak takde header..tp walau bagaimanapun, Dia best! sebab pa? komen dia doakan kebaikan cp:]
Terima kaseh sangat sangat sis..:) Saya pun doakan semoga kita sama2 menjadi blogger yg hebat! :)
Cp dah terjah blog dia.. memang " hitam kegemaranku..hihihihi"
Bliau pun dah lama berblog, dari tahun 2008 lagi..:) dia suka explore, dan dia suka share.. jadik apa lg..tunjuk ajarku sifu! hihihi..:p

Last one,:)


haaa.. yg nih blogger pilihan last..:) akak nih cute kan? hihi
Komen dia "keep on blogging" menaikkan semangat cp utk terus berblog! :)
yg pastinya dia tak sombong, bukti? dia terjah jugak blog cikai cp kan padahal ramai lagi yg join segmen nih kan?? cececeh..hihi..

Terima kaseh ahkak ahkak sekalian!! :)





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

7 CP's Bestfriend(s):

Nadya O'Conner said...

wow..ada nama nad kat sini...memang hot lah CP ni..cayang CP...hehe..cam bodek lak nad ni..hehe..:)
thanks again..:)

Niena Pengembara Ilahi said...

golek2 sinii

cik najihah said...

opss..terpilih jugak:)

happy blogging ye dik..
tenkiu so much :)

MAMA CACA said...

BEN ASHAARI, AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA :
http://littlequeenstory.blogspot.com/ kerana : blog dia sgt kiut se kiut mama caca..ngeh ngeh..blog si cik purple ni sgt kiut! rasa mcm mama caca kembali remaja..ahaks!.. mama caca pilih si cik purple ni sbb rasa mcm serasi ngan jiwa mama caca..kiut! kiut! miut! blog dia..

okay mama caca dah bagi ulasan sejujurnye keluar dari hati nurani mama caca...harap2 sudi la nak kawan ngan mama caca yang kiut ini..hehehe nak jugak!...

SPEK HITAM said...

thanks yow!
serius komen tadi tu tulus dari lubuk hati ku ini, ewahhh~ hehe. thanks sangat-sangat sebab pilih titew. bertambah semangat nak berblog!!

yippie!!!
Thanks again! :D :D

MAMA CACA said...

BEN ASHAARI, AKU PILIH BLOG INI KERANA
http://littlequeenstory.blogspot.com/ kerana : blog dia sgt kiut se kiut mama caca..ngeh ngeh..blog si cik purple ni sgt kiut! rasa mcm mama caca kembali remaja..ahaks!.. mama caca pilih si cik purple ni sbb rasa mcm serasi ngan jiwa mama caca..kiut! kiut! miut! blog dia..

okay mama caca dah bagi ulasan sejujurnye keluar dari hati nurani mama caca...harap2 sudi la nak kawan ngan mama caca yang kiut ini..hehehe nak jugak!...

Shehan Ismail said...

terjah sni dr segmen bro ben.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...