Ape bende nih? | Nak isi Ape ek?





Photobucket

koran tau tak ape bende kat atas tuh?
tau camne nak isi ataupun nak hilangkan?
cp prasan kehadiran bende tuh di beberapa buah blog sejak sabtu lalu..
tu ape ek??
tolong jawab sket..:)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

14 CP's Bestfriend(s):

Rohaizam Rosli said...

entah la... Iejam pon ada gk tgk benda ni muncul kat beberapa blog... tp slalu iejam cancel jer sbb xtahu menahu apa ke bende nya la tuh....

AnAk dEneSor said...

cyunk itu virus..kn genk kne hacker bru2 nie..jgn isi tau pass n id..nanti kne hack

hajar said...

nape x de org jwb?? saya pun nak tau gak...

iMBobo said...

bahaya benda2 yang minta isi password ni..

c genk bah ne said...

aku pun balik2 meliat bnda tu..hohoh

tp nda ku isi apa2 tkut virus ahhaha
1.ASYIK-ASYIK LAGU LUAR JE,CUBA LETAK LAGU POPULAR KAT NEGERI KORANG,,KAN BEST!!
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3.BUANG LAGU?MAAF YER,TAK NAK
4.CIPUT SANGAT TRAFIK BLOG KO
5.BLOG YANG MENJADI MANGSA KEKEJAMAN GENKCORNER

cik najihah said...

cancel je selalu huhu,,bende ape lah tu

abazilah said...

ohh , saya pun selalu tau dapat benda ni masa blogwalking . advice saya , close saja blog yang naik benda tu . sebab apa yang experience kalau tekan pangkah or cancel , a few minutes , google chrome saya jadi stuck2 macam apa rasa nak bagi penyepak . then kadang2 efek laptop . so saya dah serik , kalau ada blog naik benda tu , terus close . saya tak tahu la kalau saya sorang experience macam tu .

ZouL said...

popup tu...close je..

Abang Stalker said...

aah ek.mende ni cp?abg pun ada la bkk beberp blog pastu kua bnd ni.

menyirap betul.

kotak bulat said...

kb dulu ad gak.. n da pernah buat entri pasal penyelesaian benda ni..
kat sni..
http://nazihanali.blogspot.com/2011/07/selesai-masalah-pop-up-mesej-dari-gb.html

Pi Kachuu Pika said...

Tak de paper pon... diorang ada join "geng blogger" kot....

Maya Lisa said...

tah pebende entah. Maya tekan x je twoss ~

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

a`ah cancel then kuar balik !grr grams !

c genk bah ne said...

kesimpulannya,,
demi menjaga keselamatan blog dan lappy,kita seharusnya menekan X pada tab apabila benda tu keluar di sesebuah blog :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...